logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win vrijkaarten voor Marsh King’s Daughter

Helena groeit op met haar vader en moeder in de moerassen van Michigan, ver afgezonderd van de rest van de wereld. Haar excentrieke vader, die Helena’s moeder ontvoerde en bekend staat als ‘The Marsh King’, leert Helena jagen en overleven in de wildernis. Ze brengt haar kindertijd door in een wereld van ruige natuur, waar ze leert vissen, jagen, en overleven, volledig afhankelijk van haar vader’s onconventionele opvoedmethoden.

Ontsnapping

Ondanks de vaardigheden die ze opdoet, blijft Helena’s moeder voortdurend op zoek naar een manier om te ontsnappen. Uiteindelijk vindt ze een kans en slaagt erin om samen met Helena te vluchten. Kort daarna wordt haar vader opgepakt en verdwijnt hij achter de tralies, waardoor Helena en haar moeder eindelijk vrij zijn om een nieuw leven op te bouwen.

Bekijk de trailer van The Marsh King’s Daughter

Verleden tijd

Twintig jaar later lijkt Helena haar verleden achter zich te hebben gelaten. Ze heeft een eigen gezin en probeert een normaal leven te leiden. Maar deze schijnbare rust wordt abrupt verstoord wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt. Met deze gebeurtenis komt haar duistere verleden weer aan het licht, en het wordt duidelijk dat The Marsh King het nu op Helena en haar dochtertje gemunt heeft.

Speurtocht

Wetende dat haar vader vastberaden is en dat de enige manier om hem te stoppen is door hem zelf op te sporen, beseft Helena dat ze haar verleden onder ogen moet komen. Ze is de enige die de vaardigheden en kennis heeft om hem te vinden in de wildernis die ze ooit haar thuis noemde.

Productie

“The Marsh King’s Daughter” is de nieuwe film van regisseur Neil Burger, bekend van zijn werk aan “Voyagers”, “Divergent“, en “Limitless”. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Karen Dionne en belooft een spannende mix van psychologische thriller en survival drama. De hoofdrollen worden vertolkt door Daisy Ridley, bekend van “Chaos Walking” en “Star Wars: The Force Awakens“, en Ben Mendelsohn, die te zien was in “To Catch a Killer” en “Captain Marvel“. Met een getalenteerde cast en een intrigerend plot, belooft deze film een meeslepende en intense kijkervaring te worden.

Films koop je online bij:

Winnen

The Marsh King’s Daughter is vanaf 6 juni te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 3x 2 vrijkaarten verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 12 juni.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.