logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een Mannenkado vraagt om een cool design

Leuke cadeaus zijn soms lastig te vinden. Toch hoef je niet altijd heel diep te denken of ver te zoeken, want een gaaf mannenkado ligt vaak om te hoek te loeren. Zoek het gewoon eens dichtbij, bij de dagelijkse routine en taken van mannen. Wij vonden twee super coole cadeaus, waar iedere man blij mee is.

Papa beer

Zeg nu zelf: wie draait er de meeste schroeven in de muur of in het hout? Juist: om één of andere reden is dat toch steevast de man, hoe goed vrouwen het ook kunnen. Het is wellicht die mannelijke oerdrang om te bouwen en een veilig huis te maken dat ze als eerste naar de schroevendraaier pakken. Het beren-instinct. En hoe kun je dat instinct beter voeden dan met deze stoere iThinking Papa Beer schroevendraaier? Hier staat papa netjes in een kunststof stolp, klaar om door iedereen aanbeden te worden. Maar past op: wil je hem gebruiken, dan zul je hem toch echt uit elkaar moeten halen. Eerst zijn kop eraf, dan zijn buik… dat is wel nodig, want in de voeten vind je een zestal bitjes, voor de meest gangbare schroeven één (2 Philips kruiskop bitjes: #1 en #2, 2 platbek bitjes: 4 en 5 mm en 2 imbus bitjes: 4 en 5 mm). Die bevestig je stevig in de magnetische houder, die in de kop zit verwerkt. Handig detail: de schroevendraaier is voorzien van een ratel. Cool, stoer én functioneel. Dat is design in een Papa Beer dop! Je koopt de Papa beer schroevendraaier op EenMannenKado.nl voor 28,50 euro.

Koffie op een schets

Een ander cool cadeau is deze design onderzetterset, in de vorm van vier verschillende koppen koffie. De onderzetters zijn gemaakt van rubber, in het ontwerp van een grove schets. Door de dikte van de onderzetters zal de warmte niet uitstralen naar de tafel. Andere handigheid: door de verschillende onderzetter je weet precies van wie welke kop was. Handig, niet? En vrees niet: je hóeft niet te drinken wat er op de onderzetter staat! De Sketch onderzetters van Peleg Design kosten 13,80 euro en zijn steviger dan je denkt – de dunne rubber randjes zijn misschien even wennen, maar de koppen koffie zullen niet snel uit model gaan. Oerdegelijk en de basis voor iedere kop koffie. Deze moet je hebben! Maar kijk vooral verder rond op www.eenmannenkado.nl. Heb je leuke suggesties gezien? Aarzel niet om ze met ons te delen!

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.