logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Mannen opgelet: Dress to impress is niet zo moeilijk

Kleren maken de man. Toch blijkt het voor veel mannen een fikse uitdaging om goed gekleed voor de dag te komen. Dat komt onder andere omdat er een gigantisch gat zit in de kledingwinkels die je fysiek kunt bezoeken. Enerzijds heb je de jeansstores, anderzijds heb je de 50+ mannenkleding, waar je je al oud voelt als je d’r naar kijkt. Voor dat tussensegment, pak ‘m beet 30-50 jaar, is er niet zo veel. Zeker niet voor mannen! En dus is het niet vreemd dat je gaat speuren naar herenkleding online. Neem in je zoektocht zeker de webshop van Suitable mee. Dat is een online kledingwinkel die zich helemaal richt op mannen! En dan de wat chiquere soort mannen, die houden van mooie kleding en een nette uitstraling.

Perfecte match

Wat belangrijk is, is dat je als man voor iedere stijl terecht kunt bij één en dezelfde winkel. Dat shopt wel zo makkelijk. Bovendien is het ook online heerlijk als je gebruik kunt maken van One Stop Shopping! Eén factuur, één winkelwagentje. Helderheid, daar houden we van. Zo is het op de site van Suitable mogelijk om op verschillende elementen te filteren. Denk aan het type kleding, zoals overhemden, polo’s, shorts, jeans, broeken en meer, maar je kunt ook filteren op merk. Het voordeel daarvan is dat de kleding eenzelfde uitstraling heeft, maar ook qua kleur perfect bij elkaar matcht. Kijk maar eens naar de kleding van Superdry. Je ziet dat je daar vrijwel alle items probleemloos met elkaar kunt combineren – nou ja, misschien is een oranje polo niet zo handig met een groene short, maar de rest zal geen probleem zijn.

Iedere stijl

Bij Suitable kun je terecht voor een keur aan merken. Ieder merk heeft daarbij zijn eigen uitstraling. Dat betekent dat ze voor ieder type man wel een geschikt merk voorhanden hebben. De meeste kledingstukken die je hier vind vallen over de categorie casual chique, met een aantal uitlopers naar sportief en echt chique. Overhemden, polo’s, katoenen broeken, giletjes, colberts – alles wat je nodig hebt voor een dag op kantoor of een goed gekleed uitje, maar dat je tegelijk kunt dragen op je vrije dag. In stijl, uiteraard!

Beeldmateriaal is afkomstig van de Suitable website.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.