Recensie: Verspakketten van AH: nooit meer zoeken in de schappen

AH Verspakketten-Exotische salsa (Mobile)Heb jij ook die af en toe geen inspiratie hebben voor de avondmaaltijd? Of juist wel, maar weet je het hele recept zo even niet uit je hoofd als je in de winkel staat? Albert Heijn heeft vanaf deze week 4 nieuwe verspakketten, naast het tomatensoep- en guacamolepakket die al verkrijgbaar waren. In elk van de AH verspakketten zitten de verschillende verse ingrediënten voor dat ene gerecht. Soms moet je nog wel iets toevoegen, zoals vlees, olie of bouillon, maar bijvoorbeeld bij de gazpacho zit zelfs een blikje tomatenpuree voor wat extra tomatensmaak! Bovendien zie je die extra benodigdheden direct op het etiket. Alle ingrediënten samen vormen heerlijk, vers en gezond gerecht. Even snijden, hakken, pureren of koken, en klaar ben je! Zo maak je met behulp van het eenvoudige recept zonder problemen verschillende soepen, sauzen, complete maaltijden en bijgerechten. De nieuwe varianten zijn: pastasaus, gazpacho, exotische salsa en tomatensalsa. De verspakketten zijn superhandig: geen lijstjes meer, je hebt alle ingrediënten ineens bij elkaar, alle ingrediënten zijn heerlijk vers (en qua versheid op elkaar afgestemd, dus goed rijpe mango’s en avocado’s in de pakketten), en je hebt precies genoeg!

Gezond variëren op een doordeweekse dag
Het idee achter de verspakketten? De meeste mensen willen graag gevarieerd en gezond eten, maar het gebrek aan kennis, tijd en inspiratie zorgt ervoor dat vaak dezelfde maaltijden op tafel komen. Dat zal voor iedereen wel herkenbaar zijn. Een nieuw gerecht proberen kost vaak ontzettend veel tijd en energie. Daardoor blijft vooral het variëren met groenten achter. De AH verspakketten zorgen voor variatie, inspiratie en tijdswinst voor thuiskoks. Verse sauzen, soepen of gerechten waar thuiskoks eerder niet aan zouden beginnen zijn dankzij de AH verspakketten snel en eenvoudig te bereiden. Fijne bijkomstigheid is dat er niet onnodig veel ingrediënten over blijven, omdat de hoeveelheden precies afgepast zijn. In ieder verspakket zit een uitneembaar recept dat in de keuken kan worden gebruikt als handig en inspirerend hulpje. De gemiddelde bereidingstijd van een verspakket is maar 30 minuten. Het maken van een gezond en smaakvol gerecht was nog nooit zo makkelijk!

Verkrijgbaarheid
De AH verspakketten zijn in de meeste AH winkels verkrijgbaar en natuurlijk ook via Albert.nl. De prijzen variëren tussen de € 2,50 en € 4,50. Naast seizoensvarianten als erwtensoep blijft Albert Heijn de komende tijd met nieuwe, lekkere verspakketten verrassen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.