logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Realworks koppelen met WordPress: de beste optie voor makelaars en vastgoed professionals 

Realworks wordt al tijden als hét CRM systeem voor makelaars en vastgoed professionals gebruikt. Hiermee bied je de klant niet alleen de beste service, maar beschik je ook over de nodige functionaliteiten om je site verder te optimaliseren. Wist je dat je de Realworks plugin ook kunt koppelen met WordPress? Hiermee wordt het systeem nóg gebruiksvriendelijker. Door het gebruiken van de handige koppeling, plaats je nieuwe woningen direct op de website en hou je het aanbod altijd eenvoudig up-to-date. 

Het is dan ook niet voor niets dat tegenwoordig bijna alle makelaars en vastgoed professionals het Realworks CRM systeem toepassen om hun werk te vergemakkelijken en de klant beter van dienst te kunnen zijn. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Realworks en hoe dit jou kan helpen bij je werk. 

Wat is Realworks?

Realworks is een CRM speciaal bedoeld voor makelaars en vastgoed professionals in Nederland. Met behulp van dit systeem plaats je eenvoudig woningen op alle belangrijke woningwebsites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Funda. Je kunt de woningen ook direct koppelen aan je eigen website. Zo kan je de klant altijd het meest recente aanbod tonen en zo beter van dienst zijn. Bovendien is het een goede manier om sneller te verkopen. Je kunt woningen immers beter en sneller vindbaar maken voor het grote publiek. 

Het gemak van Realworks ligt hem vooral in het dashboard waarop je werkelijk alles in de gaten kunt houden. Je kunt hier niet alleen het woningaanbod inzien en aanpassen, maar ook lopende contracten opslaan en opdrachten zien. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan verschillende handige websites zoals Funda en social media kanalen. Met behulp van Realworks beschik je dus over alle nodige functionaliteiten om jouw werk als makelaar goed te kunnen doen. En dat allemaal onder één dak. Dit maakt het een van de gebruiksvriendelijkste systemen van dit moment. 

Waarom Realworks koppelen met WordPress? 

Beschik jij over een WordPress website? En maak je tegelijkertijd ook gebruik van Realworks? Dan is deze speciale plugin precies wat je nodig hebt om je werk nog makkelijker te maken. Het is immers een flink karwei om het aanbod op je website up-to-date te houden. Zeker in de huidige woningmarkt. Helemaal wanneer dit allemaal handmatig moet gebeuren. Omdat je die tijd waarschijnlijk liever aan andere dingen besteedt, kan een plug-in helpen. Met deze plug-in worden de woningen namelijk direct gesynchroniseerd met jouw website. Zo is jouw website altijd up-to-date. 

Heb je een woning verkocht of verhuurd? Dan wordt dit ook automatisch aangepast op je website. Hiermee zorg je ervoor dat de klant altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en dat jij hier ook nog eens veel minder werk aan hebt. Je kunt bovendien de plug-in ook nog uitbreiden met andere functionaliteiten. Bijvoorbeeld dat de zoekopdrachten van klanten ook in Realworks worden opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat je de website nog beter af kunt stemmen op de klant en zo meer conversie kunt genereren. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.