logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Suggestie: Make It Pop en Ghost Rockers nieuw bij Nickelodeon

Vanaf maandag 7 december zijn de internationale successeries Make It Pop en Ghost Rockers dagelijks en voor het eerst bij Nickelodeon te zien.

make it popIn Make It Pop (mede-gecreëerd door comedian Nick Cannon, de ex-man van superster Mariah Carey) ontmoeten de totaal verschillende Corki, Jodi en Sun Hi elkaar voor het eerst op een kostschool. Ze hebben één gezamenlijke passie: muziek. Samen vormen ze, met hulp van hun klasgenoot Caleb, een band en werken ze aan een doel: een rol in de grote schoolmusical. Het kleurrijke Make It Pop zit vol humor en muziek geïnspireerd op het populaire K-pop (Koreaanse popmuziek). Make It Pop is vanaf maandag 7 december elke schooldag op Nickelodeon te zien om 19.30 uur.

Ghost Rockers gaat over vijf talentvolle leerlingen van de DAM Academie die samen een rockgroep vormen. Hun talenten lijken te worden versterkt wanneer ze samen oefenen in een verboden, verborgen repetitielokaal. Al snel ontdekken ze waar deze onzichtbare krachten vandaan komen. Ghost Rockers is gecreëerd door Gert Verhulst (bekend van Studio 100 en K3 zoekt K3) en zijn dochter Marie Verhulst heeft tevens een hoofdrol in de serie. Ook is Kristel Verbeke (bekend van de originele K3) te zien als strenge danslerares. Ghost Rockers is vanaf maandag 7 december elke schooldag op Nickelodeon te zien om 17.45 uur.

ghost rockers

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.