logo-liggend-wit-donkerblauw

Review: Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint


Het is zo gemeen, die reclame van Magnum. Het krakende geluid van knapperige en krokante chocolade, het zichtbaar genieten van de bofferd die haar lepel in de ‘pint’ ijs mag steken… en ik doe daar graag een schepje bovenop. Want ken je de nieuwe smaak van Magnum al? Dat is de Magnum Sweet & Salty Almond Remix pint!

recensie Magnum Sweet Salty Almond Remix Pint 1

Zo eet je de Magnum pinten ijs

Het concept zal je wel bekend zijn. De kunststof pint met ijs is van binnen bekleed met chocolade. Daarin is de ijs gegoten, met als topping… nog een laag van dat heerlijke, zachte chocolade. Voor je hem eet, moet je hem even op temperatuur laten komen. Tien minuutjes staren naar die binnenkort-te-verorberen bak ijs… daarna pak je hem vast bij zijn afgevlakte zijkanten en knijp je er even in. Geeft hij mee? Dan is hij goed op temperatuur. Daar mag je eerst doorheen prikken met je lepel. Het chocoladelaagje bovenop zal breken en zich als ijsschotsen door het ijs heen drijven, waarna je lekker op de bank of in je luie stoel kunt genieten van het zachte, romige ijs met die heerlijke chocoladestukjes erin. Je bepaalt hierbij zelf hoe groot die stukjes worden. Ben jij een stille genieter van kleine stukjes door je ijs, of houd je meer van een groter stuk chocolade?

Ultieme karamel en amandel

De nieuwe Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint is een ultieme mix van zoet en zout, karamel en amandel. Door het ijs heen vind je namelijk slierten zachte zoete karamel, maar ook gezouten karamel. Deze slierten zijn als een soort saus door het ijs verwerkt, zodat je telkens weer een nieuwe smaakbeleving hebt. Door het ijs heen is de amandel verwerkt, zodat je wel de herkenbare smaak hebt, maar niet telkens die harde stukjes. In de chocolade bovenkant zijn wel gekarameliseerde amandelen verwerkt, maar ook knapperige honeycomb.

Delen mag!

Als het op ijs aankomt zijn we niet zo van het delen. Zo’n pint lijkt aantrekkelijk om hem in je eentje op te eten, maar wees verstandig en eet hem dan in twee keer op. Alleen is het wel héél erg veel. En je kunt er beter van genieten, in plaats van een naar gevoel aan overhouden. Geniet, maar snoep met mate zou ik bijna zeggen. Of in dit geval: sharing is caring 🙂

De pint is heerlijk om samen te delen op de bank, of om lekker voor jezelf te houden, waar en wanneer je maar wilt. De Sweet & Salty Almond Remix Pint is vijf weken lang exclusief via de app of website van Thuisbezorgd.nl. Zo heb je ‘m straks nog in huis, zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Hoe praktisch is dat?


Recensie over Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint

De pints van Magnum zijn een niet te versmaden dessert of tussendoortje. De heerlijke, zachte chocolade, gecombineerd met de lekkere chocolade: in de pints zijn ze net wat toegankelijker samengesteld qua structuur dan als de beroemde ijsjes. De combinatie van amandel en karamel is natuurlijk een beproefde smaak, maar deze nieuwe smaak is wel een hemels hapje voor de karamelfans. Zoete én gezouten karamel in één ijsje… het moet niet veel gekker worden! De smaak balanceert op het randje van zoetigheid: hij is natuurlijk erg zoet, maar net niet té. Maar, zo vinden zelfs wij: een halve pint is echt wel genoeg 😉

Score: 8


Informatie

Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 8.70 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.