logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Magnum dubbel gedipt: Magnum Almond en White Chocolate remixed


Wie zegt dat je niet aan klassiekers mag komen? Magnum weet wel beter. De autoriteit op het gebied van ijs en chocolade introduceert namelijk vandaag een nieuwe ijs sensatie die de bekende smaken van de Magnum Almond en White Chocolate remixed tot een nog luxer ijsje. De nieuwe Magnum Almond Remix is namelijk dubbel gedipt in premium chocolade waardoor we volmondig zeggen: Yes! Classics Can Be Remixed!

Dubbel gedipt voor nog meer genot

Magnum gelooft heilig in haar mantra; “a day without pleasure is a day lost” en de Magnum Almond Remix is daarvan het bewijs. De Almond Remix is het perfecte verwenmoment door het fluweelzachte roomijs met amandelsmaak in combinatie met een swirl van vanille roomijs. Dit heerlijke ijs is vervolgens omhuld door een luxe laag witte chocolade met knapperige stukjes amandel, dubbel gedipt in een extra laag melkchocolade. En dan, dat krakende geluid als je je eerste hap neemt… Pure Pleasure!

‘Ieder jaar doen we ons best om momenten van pure “pleasure” te creëren, voor iedereen. Met de nieuwe Almond Remix willen we laten zien dat een klassieker van Magnum in een nieuwe jasje, verrassend lekker smaakt’, vertelt Anne Schreuders, marketing manager bij Magnum Nederland. ‘Daarnaast willen we met deze nieuwe Magnum en campagne mensen inspireren om ook meer te (re)mixen met elkaar, zeker nu daar weer ruimte voor is. Van jong tot “classic”, wat je achtergrond ook is. Want een onverwachte remix, kan echt een verrassend goede combinatie zijn.’

Het nieuwe Magnum Almond Remix ijsje nodigt uit om je open te stellen voor een nieuwe smaaksensatie en de zintuigen te prikkelen voor een klassieke maar nieuwe ervaring – klassiekers kunnen dus zeker wel worden geremixed!

De Magnum Almond Remix is verkrijgbaar in individuele verpakking, multipack (3 stuks), multipack mini’s (6 stuks) en in een pint. De ijsjes zijn verpakt in een nieuwe kartonnen verpakking gemaakt van 75% recyclebaar materiaal en de verpakking van de pint is volledig gemaakt van gerecycled plastic.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.