logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Madame Tussauds verwelkomt superhelden


Avengers-MadameTussauds banner

Madame Tussauds verwelkomt begin mei vier superhelden! Niemand minder dan Thor, Nick Fury, Iron Man en Captain America worden aan de beeldencollectie toegevoegd. Deze helden maken binnen het Marvel Universum onderdeel uit van The Avengers. De beelden worden geplaatst in nieuwe interactieve settings, waarbij bezoekers in de huid kunnen kruipen van hun favoriete superheld.

In het nieuwe Marvel-decor lijkt het net of je een levensgroot stripboek binnenstapt, waarbij iedere superheld voorzien is van een eigen decor. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: straks kun je de Hamer van Thor proberen op te tillen en voel je de krachten doortrillen in de vloer. Natuurlijk ontbreekt het futuristische laboratorium van Tony Stark niet. In het lab ontdek je de thuisbasis van Iron Man en kan je zelf aan de slag met de technische snufjes.

www.madametussauds.com/amsterdam/

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.