
Waan je deze zomer in Sorrento of aan de Amalfische rivièra! Villa Massa Limoncello brengt opnieuw Italiaanse traditie samen met puur vakmanschap en introduceert de Villa Massa Art Edition Gelatiera designed by Kim Feenstra. Een luxe Boretti roomijsmachine voorzien van een uniek foto-design van model en top fotografe in spé Kim Feenstra, om heerlijk homemade roomijs de Italian way te serveren. Het design is geïnspireerd op de originele roots van de premium citroenlikeur en brengt zowel het authentieke, als het pure karakter vol passie en liefde voor het vak op bijzondere wijze in beeld. Met de Villa Massa Art Edition Gelatiera verras je vrienden en familie met ambachtelijk homemade roomijs en speciaal voor een extra Italiaanse twist maak je Villa Massa Lemon Gelato: fris, puur en onweerstaanbaar!
Ambacht meets art
Villa Massa Limoncello is dé limoncello, gemaakt met passie en traditioneel volgens een Italiaans familierecept uit 1890. Puur vakmanschap, waarbij nog altijd exclusief gebruik gemaakt wordt van de beste geteelde citroenen van de eigen citroengaard – La Grottelle – in Sorrento. De dikke schil – vol essentiële oliën – is het geheim van de ongekende kwaliteit en de unieke zachte smaak. Speciaal om de roots van Villa Massa op bijzondere wijze in beeld te brengen, heeft model en top fotografe in spé Kim Feenstra zich laten inspireren door Sorrento en omgeving, veel citroenen en de liefde voor limoncello. Kim combineert zwart-wit foto’s voor een authentiek karakter met foto’s in kleur om de kracht en de puurheid van de limoncello te benadrukken. De brand story wordt aan de hand van de verschillende foto’s verteld met een knipoog naar het traditionele recept en de officiële bereidingswijze van Villa Massa Limoncello.
Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt
Villa Massa Art Edition Gelatiera
Villa Massa Limoncello heeft de Gelatiera van kitchen lifestyle brand Boretti laten omtoveren tot een unieke art edition designed by Kim Feenstra. Dé kitchen essential voor deze zomer om te genieten van zelfgemaakt roomijs. Waan je in hartje Sorrento of aan de Amalfische rivièra en serveer met deze volautomatische roomijsmachine binnen een uur een verfrissende ijs-snack op een warme middag of een onweerstaanbaar dessert met Italiaanse twist als perfecte afsluiter van het (familie)diner. De digitale timer op het LCD display laat zien hoe lang het nog duurt voordat het ijs gereed is en met een capaciteit van twee liter is er meer dan voldoende ijs voor iedereen, wat tevens kenmerkend is voor de Italiaanse cultuur en tradities. Tip: Zet het apparaat aan tijdens het opdienen van het voor- of hoofdgerecht, zodat het homemade ijs direct als dessert kan worden geserveerd.

Vers schepijs, gemaakt van de frisse limoncello Villa Massa – met een ijsmaker doe je dat in een handomdraai.
Voorbereiding: 0 uur en 15 minuten
Bereidingstijd: 1 uur en 0 minuten
Soort gerecht: Nagerecht
Keuken: Italië
Genoeg voor: 8
Dit heb je nodig
- 200 ml melk
- 400 ml slagroom
- 200 ml Villa Massa Limoncello
- 3 eidooiers
- 150 gram suiker
- ijswater
- zest van 1 citroen
Zo maak je het
- Meng het rasp van een citroen met 2 dl slagroom, 4 dl melk en 200 ml Villa Massa Limoncello in een pan en breng langzaam naar 95 graden.
- Klop 3 eidooiers met 150 gram suiker luchtig tot het een lichte gele kleur krijgt.
- Zodra het mengsel goed heet is, voeg je het beetje bij beetje toe aan de eidooiers.
- Doe het mengsel terug in de pan en breng naar 85 graden.
- Laat vervolgens afkoelen in ijswater en het is ready voor de roomijsmachine! Laat een uur draaien en voilà: un delizioso gelato Italiano!
- Tip: Serveer een Villa Massa Limoncello ijskoud direct vanuit de vriezer bij het zelfgemaakte citroen-roomijs voor het ultieme Italiaanse dessert.
Natuurlijk 100% Italiaans – Proef de kunst van de vakman
Voor de echte Italië-liefhebbers inmiddels een begrip; Villa Massa is dé limoncello, gemaakt met passie en traditioneel volgens een Italiaans familierecept uit 1890. Nog steeds is de familie Massa nauw betrokken bij alle facetten van het bedrijf. De basis voor de rijke Villa Massa citroenlikeur ligt in Sorrento, één van de meest adembenemende plekken aan de Amalfische rivièra. Er wordt nog altijd exclusief gebruik gemaakt van de best geteelde citroenen. Dankzij het milde klimaat, de vruchtbare vulkanische bodem en de traditionele manier waarop de boomgaarden worden verzorgd is deze citroen de beste (en grootste) die er is. De dikke schil – vol essentiële oliën – is het geheim van de ongekende kwaliteit en de unieke zachte smaak. Door de dikte van de schil, wordt er geen vruchtvlees mee geschild, waardoor puur de schil wordt gebruikt voor de limoncello. Vier dagen lang trekken de flinterdun geschilde, verse citroenschillen in 96% alcohol, waarna de alcohol met zorg wordt gefilterd. Zodra een bestelling binnenkomt, wordt er pas gebotteld. Puur vakmanschap, waardoor Villa Massa Limoncello natuurlijk 100% Italiaans is. Meer informatie Villa Massa Limoncello: www.villamassa.nl
Laat hieronder jouw reactie achter