logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak ze gek met je eigen bedrijf

maak_ze_gek_

Dankzij de aangroeiende economie krijgen steeds meer mensen vertrouwen in zichzelf en je ziet dan ook kleine bedrijfjes als paddenstoelen uit de grond omhoog schieten. Bij zo’n bedrijf hoort tegenwoordig ook een online aanwezigheid in de vorm van een website (maar dat is inmiddels niets nieuws) en de diverse sociale media. Daar komt bij velen een obstakel om de hoek kijken, want hoewel veel nieuwe bedrijven precies weten wat ze doen is het invullen van een website of het schrijven voor social media toch andere koek. In het boek Maak ze gek! vertelt Aart Jan van Erkel je alles over de kleine marketingtrucjes die je kunt gebruiken om lezers aan je te binden of-nog beter-je producten te kopen.

Marketing psychologie

Maak ze gek! is dan ook een combinatie tussen een basisboek marketing, een spoedcursus reclamemaker en de korte weg naar een cursus tekstschrijver. Al deze elementen worden gekoppeld en gemixt tot een soepel lopend verhaal dat niet alleen glas helder en duidelijk is maar ook nog eens ontzettend fijn weg leest.

De basis

Wat je bij het boek Maak ze gek! niet mag vergeten, is dat het een basisboek betreft en voor een breed publiek is geschreven. Niet alle problemen worden in dit boek bij de horens gevat en ook zal voor niet alle bedrijven een pasklaar antwoord te vinden zijn in dit boek. Wel zul je in dit boek veel tips en technieken tegenkomen die je direct in de praktijk kunt toepassen. Lees ze en probeer ze uit zou ik zeggen, want door gebruik te maken van deze kennis hoef je het wiel niet met vallen en opstaan opnieuw uit te vinden. Voor je het weet heb je een onderscheidende website waardoor je klanten onder de indruk zijn, tot actie overgaan en je weten te vinden. Daarbij worden middelen als social media en het maken van online reclame (en vooral filmpjes) niet geschuwd.

Maak ze gek! Aartjan van Erkel
Van Duuren Management, 208 pagina’s, paperback.
Prijs: 22,50 euro. ISBN: 9789089653345


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.