Maak met YourPhotoMag van de foto’s op je telefoon een mooi glossy fotoalbum


YourPhotoMag

Het fotoboek 2.0 is een fotoglossy. Met de komst van de smartphone wordt er meer gefotografeerd dan ooit. De afgelopen twee jaar is het aantal foto’s dat wereldwijd genomen werd zelfs verdubbeld. Maar de kans dat die foto’s je mobiel ooit nog uitkomen is klein. En dat is jammer van al die mooie, leuke en grappige foto’s die je dagelijks maakt. Maar liefst 35% van de Nederlandse huishoudens maakt geen fotoboeken omdat ze het te duur vinden en teveel gedoe om te maken. Met YourPhotoMag maak je binnen drie minuten een mooie 36 pagina’s tellende A4 fotoglossy voor een bijzonder lage prijs. Zo maak je in no-time een tastbare herinnering aan dat leuke weekendje weg met vriendinnen of dat geweldige feest. Een tastbare herinnering die je ook nog eens makkelijk deelt of cadeau geeft.

Als je door je oude fotoboeken bladert, zie je hoe leuk het is om je herinneringen niet alleen in je mobiel, maar ook op papier te hebben. Met YourPhotoMag bieden we je een eenvoudige oplossing om je foto’s af te drukken die ook nog eens 80% voordeliger is dan een gemiddeld fotoboek. Met de gratis app maak je een mooie fotoglossy van de foto’s in je telefoon. En omdat het eenvoudig en goedkoop is, biedt het ook nog eens allerlei leuke mogelijkheden: maak bijvoorbeeld een gezamenlijke fotoglossy als aandenken aan een citytrip met vriendinnen of dat zomerse festival.

Hoe werkt het?
Met de app kun je automatisch 36 tot 100 foto’s van je smartphone inladen en aanpassen, ook Instagramfoto’s of foto’s die verzameld zijn tijdens een gezamenlijke activiteit. Vervolgens kies je de opmaak en kun je teksten toevoegen. De prijs voor een los magazine bedraagt € 8,95. Ter introductie kun je een YourPhotoMag eenmalig bestellen voor slechts € 4,95. Er is ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen; een maandabonnement kost € 5,95 per maand en een kwartaalabonnement € 7,45 per kwartaal. Bij abonnementen is het binnenkort ook mogelijk om anderen een abonnement op jouw fotoglossy te geven. Je kunt YourPhotoMag ook cadeau doen, zodat iemand zelf een mooie fotoglossy kan maken. De verzendkosten bedragen € 1,00.

De YourPhotoMag app is vanaf 4 april 2016 gratis beschikbaar in de app store voor zowel Iphone als Android. Ook is er vanaf 11 april 2016 via yourphotomag.com een online versie beschikbaar voor de computer, waarmee je net zo makkelijk een fotoglossy maakt.

Voor meer informatie: yourphotomag.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Eén reactie op “Maak met YourPhotoMag van de foto’s op je telefoon een mooi glossy fotoalbum”

  1. arnold avatar

    Ik heb geprobeerd een fotoalbum te bestellen bij YourPhotomag…. ik weet niet of iemand mijn ervaring kan delen maar niets dan ellende. programma loopt vast bij de bestelling, bij het aanvragen van een nieuw wacht woord, kom je niet meer in je online album, aantal toepassingen in de album werkt niet of het systeem loopt vast zonder meldingen. Ik heb contact gehad met de klantenservice maar na aanpassingen in hun service en systeem (en) lijkt het erop dat het er niet beter van wordt? Ik meldt dit even om teleurstelling te voorkomen, zo ben ik tien uur bezig geweest zonder enig resultaat. Mij zijn ze in ieder geval als klant kwijt. Jammer.

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.