logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak een magische moederdag


Moederdag staat weer voor de deur. Maar waarmee zul je nu eens op de proppen komen? Er zijn nu eenmaal moeders in alle vormen en smaken… wij opperen voor een magische moederdag, en gingen moederdagcadeaus shoppen op de geweldige site van Radbag.nl. Het handige van deze website is namelijk dat je kunt filteren op de persoon voor wie je zoekt: man, vrouw, jong, oud, kookliefhebber, gadgetfreak, wereldreizigers… en natuurlijk ook voor magische momenten.

Eenhoorn

Wat is er nu magischer dan eenhoorns? Ons oog viel meteen op een flesje eenhoorntranen, die voor van alles en nog wat te gebruiken zijn. De gin is natuurlijk toegevoegd voor de smaak, eenhoorntranen hebben nu eenmaal een eigenaardig smaakje. Natuurlijk kan een eenhoornluchtje daarbij niet ontbreken. Aangezien de scheet van een eenhoorn regenbogen veroorzaakt, is het ook niet zo vreemd dat hun poep naar bloemetjes ruikt.

Koukleum

Heb je thuis een echte koukleum zitten? Dan is het ook tijd voor een mooie dosis eenhoornmagie! Je zou het kunnen proberen te verhelpen meteen eenhoorn-onesie, maar dat is niet echt voor de snelle koumomentjes. Daarvoor moet je echt wel even omkleden. Sneller (en wat gemakkelijker aan- en uit te doen) zijn bijvoorbeeld unieke eenhoornsloffen, een eenhoorncapuchon (met superzachte sjaal van echt eenhoornhaar) of deze lichtgevende eenhoornpantoffels. Laat die magische warmte maar komen!

Ontbijtmoment

eenhoornmok

Iedere moederdag draait natuurlijk toch om hét ontbijt van het jaar. Ook dat kun je een magisch tintje meegeven. Wil je in de eenhoornstijl blijven, dan ga je natuurlijk voor deze coole eenhoornmok. Er zijn nog andere modellen trouwens, maar deze drinkt wel een stukje fijner. Moet je voorstellen dat je daar je thee uit mag drinken… magisch, niet? Je zelfgebakken cupcakes worden versierd met een echte eenhoornstrooier (wel disco-dip in doen, dan wordt het nóg magischer). Het versgebakken of gepocheerde eitje wordt natuurlijk voorzien van zout en peper met deze magische toverstafjes of de eenhoorn zout-en pepervaatjes.

Veel, veel meer

Je kunt heel makkelijk zoekopdrachten invoeren in de site van Radbag. Zo kun je nog makkelijker zoeken naar een leuk moederdag cadeau. Als je een zoekopdracht geeft op bijvoorbeeld eenhoorn, dan vind je nog veel meer coole items. Wat dacht je van een schattig bloempotje, een douchemuts of een regencape? Moederdag kan niet meer stuk. En eenhoorns matchen natuurlijk perfect met Star Wars. Ideetje voor vaderdag?

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.