logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak kennis met de Galaxy Book4 Edge


Samsung heeft de Galaxy Book4 Edge geïntroduceerd, ’s werelds eerste next-gen AI-pc met 45 TOPS AI-computerkracht en geïntegreerde Galaxy AI. In samenwerking met toonaangevende partners markeert deze lancering een nieuw tijdperk van AI-innovatie.

Galaxy AI

Met de introductie van de Galaxy Book4 Edge wordt Galaxy AI toegankelijker dan ooit tevoren. Dankzij Wi-Fi 7 is snelle en naadloze verbinding tussen apparaten mogelijk, zowel voor verwerking op het apparaat zelf als in de cloud. Dit betekent dat gebruikers zelfs offline van AI kunnen profiteren, terwijl hun gegevens veilig blijven. De AI op de computer leert van de gebruiker, wat resulteert in geoptimaliseerde productiviteit en AI-ervaringen.

De Galaxy Book4 Edge maakt het gemakkelijker dan ooit om uitgebreide AI-verbeteringen te ervaren op verschillende Samsung Galaxy-apparaten. Als Copilot+ PC stelt de Galaxy Book4 Edge gebruikers in staat om met eenvoudige, alledaagse taal productiever en creatiever te zijn. Verbind je smartphone met Link to Windows om Galaxy AI op een groter scherm te ervaren. Zie de resultaten van Circle to Search met Google op een pc-scherm en plak ze rechtstreeks in werkbestanden. Populaire functies zoals Chat Assist en Live Translate zijn nu ook beschikbaar op de pc.

Efficiënter werken en meer gedaan krijgen

De Galaxy Book4 Edge is ontworpen met AI in gedachten, waardoor gebruikers de functies moeiteloos kunnen gebruiken. Met de Snapdragon® X Elite-processor biedt het apparaat maar liefst 45 TOPS NPU-computerkracht voor ongeëvenaarde prestaties en supersnelle AI.

Recall maakt het eenvoudiger dan ooit om documenten, e-mails of webpagina’s te vinden door simpelweg details te omschrijven die je nog herinnert. Met Live Captions worden taalbarrières doorbroken door live-ondertiteling van video en audio in 44 talen in elke video-app aan te bieden. Workflows verlopen soepeler dan ooit met vier keer snellere AI-verwerking. Bovendien beschikt het apparaat over een batterij die de hele dag meegaat en ondersteunt het Super-Fast Charging.

Altijd en overal creativiteit ontketenen

Met Cocreator kunnen Galaxy-gebruikers schetsen en tekst omzetten in indrukwekkende kunstwerken, terwijl Vision Booster zorgt voor beter zicht in de buitenlucht. Het antireflecterende touchscreen vermindert schittering, terwijl de adaptieve 120Hz-refresh rate zorgt voor bioscoopkwaliteit helderheid en kleuren.

Vertrouwde beveiliging met Samsung Knox en Microsoft

De Galaxy Book4 Edge wordt beveiligd door Samsung Knox en geniet van het hoogste niveau van Windows 11-bescherming als een Microsoft Secured-core-pc. Bepaalde Galaxy AI- en Copilot-functies werken op het apparaat zelf, waardoor gegevensprivacy wordt gewaarborgd.

Klaar voor de moderne werkplek

Dankzij de verbeterde beveiliging van Samsung Knox kunnen bedrijven AI-functies integreren om de productiviteit te verhogen. Werknemers kunnen dagelijkse taken eenvoudig uitvoeren en taalbarrières overwinnen, waardoor multitasken gemakkelijker wordt.

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy Book4 Edge zal vanaf juni 2024 verkrijgbaar zijn in geselecteerde markten, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Korea, Spanje, het VK en de VS. De 14-inch en 16-inch modellen zijn verkrijgbaar vanaf respectievelijk € 1.699 en € 1.799, met een strakke, luxe afwerking gemaakt van gerecyclede materialen.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.