logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak je verlanglijstje digitaal met Sints Cadeaumachine

mobile_sints_cadeaumachine_101

Elk kind kijkt er al het hele jaar naar uit: het grote sinterklaasfeest. Nu al zijn kinderen druk bezig met het samenstellen van hun verlanglijstje, in de hoop dat Sinterklaas deze cadeaus op pakjesavond bezorgt. Spannend!

Bol.com komt dit jaar met iets nieuws: Sint Cadeaumachine. Met deze online tool kunnen kinderen heel eenvoudig online ‘swipen’ door ruim vijfhonderd cadeaus, hun favoriete speelgoed selecteren en eenvoudig op hun digitale verlanglijstje plaatsen. Bol.com introduceert hiermee het allereerste digitale speelgoedboek.

Dit is ook voor de Sint erg handig, want het verlanglijstje is gekoppeld aan het bol.com account van de ouders en cadeaus kunnen dus in één keer besteld worden.

Nog een leuk detail: niemand minder dan Bram van der Vlugt heeft de voice-over van Sints Cadeaumachine ingesproken. En een groot aantal speelgoedmerken zoals LEGO, Mattel, Jumbo en PLAYMOBIL zijn in in de tool vertegenwoordigd.

Sints Cadeaumachine is te openen via de bol.com app op tablets en smartphones of via cadeaumachine.bol.com. Check ook de video op deze pagina voor meer uitleg en inspiratie.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.