logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak je klaar voor De Tatta’s: de serie


Na het succes van de films De Tatta’s en De Tatta’s 2 kondigt Prime Video een zesdelige komedieserie aan met in de hoofdrollen Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Elisa Beuger, Sinan Eroglu en John Buijsman. De Tatta’s zijn terug… Maar hun geldproblemen zijn nog niet voorbij, dus moeten ze weer flink aan de slag. Roti’s flippen, hosselen in de Hollandwijk en een knotsgekke pakketdienst runnen: welkom in hun nieuwe avontuur vol met komische wendingen.

Prime Video Exclusive

Prime Video maakt vandaag bekend dat er dit jaar een nieuwe Nederlandse Original serie, De Tatta’s: de serie, komt. De zesdelige Nederlandse serie is een vervolg op de succesvolle gelijknamige films over de familie van Kampen (alias De Tatta’s). In deze nieuwe serie volgen we het verhaal van de familie terwijl ze zich aanpassen aan de nieuwe levensstandaard in hun kleine appartement en steeds verder inburgeren in de multiculturele ‘Hollandwijk’. Ondanks dat ze hebben ervaren dat geld niet gelukkig maakt, blijven ze worstelen met financiële uitdagingen en moeten ze creatief en ondernemend zijn om rond te kunnen komen.

streaming-banner-prime-video

Bizarre avonturen en misverstanden in De Tatta’s: de serie

In De Tatta’s: de serie belanden de Tatta’s in bizarre avonturen dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag. Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke keren terug in hun vertrouwde rollen. De zesdelige reeks wordt geproduceerd door Brabant Films, Talent United en Amazon Studios, de regie is in handen van Jamel Aattache.

De cast van De Tatta’s: de serie

  • Erik van Kampen – Leo Alkemade
  • Laura van Kampen – Elisa Beuger
  • Jessica, de dochter – Sterre Koning
  • Daan, de zoon – Sem van der Horst
  • Buurtgenoot – Sinan Eroglu
  • Buurtgenoot – John Buijsman
  • Buurtgenoot – Omar Ahaddaf
  • Buurtgenoot – Vonneke Ritfeld (beter bekend als Vonneke Bonneke)
  • Personal Assistant van de familie Van Kampen – Fatma Genç

Over de makers

Geregisseerd door: Jamel Aattache
Geproduceerd door: Amazon Studios, Brabant Films en Talent United
Geschreven door: Donny Singh

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.