logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak je eigen cadeau op GoCustomized.com


img_0124Het is alweer november: de cadeaumaand komt er weer aan. En dat betekent ook dat je weer mag zoeken naar leuke en originele cadeautjes voor mensen die je dierbaar zijn. Het liefst een persoonlijk cadeau, waaruit blijkt dat je ook echt een persoonlijke band hebt met die persoon. Want die cadeaus doen er echt toe! Het is dan meegenomen als zo’n geschenk ook nog praktisch nut heeft. GoCustomized.nl is een stoere plek waar je daarvoor terecht kunt. Want zeg nu zelf: kun jij zonder je tablet of smartphone? Nee dus. En voor een persoonlijk ontworpen beschermhoes is dus altijd ruimte.

img_0125

De keuze

Bij GoCustomized.com kun je een eigen beschermhoes ontwerpen voor je iPhone, iPad, iPhone, maar ook smartphones en tablets van Samsung, Huawei, HTC, Sony, Alcatel en een aantal andere merken. Wij gingen op zoek naar een bescherming voor een iPad mini. Daarbij konden we kiezen uit een hardcase achterkant (met foto of rondom bedrukt), een Smart cover of Smart Case (dus een cover met een achterkant) of een leren hoes. Ontwerp je eigen iPad hoes met daarop een eigen afbeelding en tekst, maar als je zelf geen stoere afbeelding hebt kun je er ook een kiezen uit de bibliotheek van GoCustomized.com. De levering is ontzettend snel: binnen twee dagen kwam onze Smart Cover binnen. Ideaal, netjes bedrukt en met alle magnetische features die je van een smart cover kunt wensen.

img_0126

Zelf ontwerpen

Het ontwerpen zelf doe je in een handomdraai. Een iPad case maken is een eitje. Je kiest een foto, snijd hem bij of draait hem voor een optimale verdeling op je hoesje. Daarna kun je er nog voor kiezen om tekst toe te voegen in verschillende lettertypes en kleuren, waarbij je uiteraard het formaat naar wens kunt aanpassen. Je kunt de tekst makkelijk draaien en verschuiven. Zo maak je in een handomdraai je eigen – en persoonlijke – hoesje voor een smartphone of tablet. En aan keuze geen gebrek: er zijn hoesjes voor meer dan 80 verschillende toestellen! Moet nou lukken dat je daar niet uit kunt kiezen! En als je toch bezig bent: neem er zelf ook een! Hoe cool is het om af en toe van hoesje te veranderen, gewoon om aan te sluiten bij het seizoen?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.