Maak een uitstapje naar de wereld van Toy Pokémon in Pokémon Rumble World + trailer


pokemon logo

Pokémon Rumble World kan gratis worden gespeeld. Spelers kunnen met maar liefst 719 verschillende Toy Pokémon snelle gevechten leveren. Zelfs megageëvolueerde Pokémon voegen zich in de strijd, evenals Primal Groudon en Primal Kyogre, wat een primeur is in de Pokémon Rumble-serie.

Maar er verschijnen niet alleen maar Pokémon in Pokémon Rumble World. In het spel van de spelers verschijnen Mii-personages, evenals de Mii-personages van spelers die zij op hun weg aantreffen.

Om sneller vooruitgang te boeken, verzamelen of kopen spelers Pokédiamanten waardoor de avonturen nog leuker worden en die bovendien helpen bij hun missie om Toy Pokémon te ontdekken.

Pokémon Rumble World kan vanaf 8 april 2015 gratis worden gedownload in de Nintendo eShop voor Nintendo 3DS. Het spel kan volledig en zonder kosten worden gespeeld. Spelers hebben ook de mogelijkheid om items te kopen waardoor zij sneller vooruitgang in het spel boeken.

Voor een online verbinding met Pokémon:
•         Bezoek www.pokemon.nl
•         Geef een like af voor de officiële Pokémon-facebookpagina op Facebook.com/Pokemon
•         Volg @Pokemon op Twitter
•         Bekijk het officiële YouTube-kanaal van Pokémon op www.youtube.com/PokemonOfficieel

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.