logo-liggend-wit-donkerblauw

Luxe en ontspannend op vakantie in een vakantiehuis

De zomervakantie ziet er al weer op voor iedereen met schoolgaande kinderen. Ontzettend jammer, zeker nu het weer eindelijk een beetje relaxed begint te worden! Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om er nog een vakantie achteraan te plakken, net buiten het hoogseizoen. Misschien kunnen de kinderen een weekje bij opa en oma… of wachten we even op de herfstvakantie. Dan is het op veel plaatsen ook nog prima weer. In Zuid-Frankrijk, bijvoorbeeld, is het rond die periode nog perfect weer om lekker buiten te chillen. En dan een echte ontspanvakantie, omringd door luxe. Zie jij het al voor je? Zo’n grote villa met een mooie tuin en zo’n paadje naar je eigen zwembad? Kom daar maar eens aan bij je reisbureau. Ze zien je aankomen! Daar kun je vaak alleen terecht voor hotels, campings en appartementen. Gelukkig hebben we nog altijd het internet.

Villa zoeken

Het mooie van het wereldwijde web is dat de wereld aan je voeten ligt. Je kunt natuurlijk de gebaande paden bewandelen en zo’n reisbureau binnenwandelen voor de nodige folders en brochures, kom je op een platform als Azurselect, dan vind je bijvoorbeeld een vakantiehuis in Frankrijk met een privé-zwembad! Voor je het weet verwonder je jezelf over de mooiste villa’s in Cannes, Nice of St. Tropez. Geen verkeerde omgevingen in te verblijven, toch? Dat is weer eens wat anders dan het gangbare Parijs. Lekker aan de Middellandse Zee, voorzien van alle gemakken. Je zou niet eens het huis hoeven verlaten, ware het niet dat je toch af en toe wat moet eten en drinken.

Vrijheid en blijheid

Het mooie van zo’n vakantiehuis is dat je helemaal vrij zit. Je hoeft met niks of niemand rekening te houden, iets dat in mijn ogen echt wel bijdraagt aan het vakantiegevoel. Lekker jezelf zijn en laten gaan. Dat is op een vakantiepark of in een hotel toch wel anders! Hier heb je vaak niet alleen enorme huizen ter beschikking (plaats voor negen personen of meer is geen uitzondering), maar ook een eigen zwembad in de tuin, soms tot wel 1200 vierkante meter terrein, entertainment in huis, je kunt het zo gek niet bedenken. Echt genieten van luxe. Hoe gaaf is dat? En ga je niet met je gezin of familie, dan kun je vast wel een paar vrienden porren die met je mee willen om lekker te relaxen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.