logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De luxe stijl voor mannen

Het is niet altijd eenvoudig om een stijl te vinden die bij je past. Heb je er eenmaal een gevonden, dan is het zoeken naar de juiste merken die eenzelfde stijl uitstralen. Wil je een luxe, casual gevoel om je heen verzamelen? Het mediterrane gevoel van ontspanning en genieten, van luxe en weelde? Dan is het merk Aurelien waarschijnlijk precies waar je naar zoekt. 

Nederlands merk

Hoewel je zou verwachten dat een merk als dit in de buurt van Cannes gevestigd zou zijn, is het tegendeel waar. Het merk is namelijk opgezet door Joris en Philip Hetterschijt, die zochten naar luxe producten met een aantrekkelijk prijskaartje. Ze laten hun producten trouwens direct in Italië maken, door vakmensen in kleine bedrijfjes met een hart voor hun producten. Zo worden de driving shoes bijvoorbeeld gemaakt in ateliers waar ook schoenen voor grote modemerken worden gemaakt. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook als je de schoenen en kleding draagt!

Casual chic

Wat meteen opvalt, is dat de modellen een heel eigen uitstraling hebben, maar ook heel neutraal zijn. Je kunt de modellen bijna overal mee matchen – en je statement maken met de kleur of met kekke combinaties. Je kunt ze dragen onder een pak, maar ook onder een casual outfit passen de schoenen perfect. Het blijft overigens niet bij schoenen, Aurelien heeft genoeg in huis om je van top tot teen in stijl te kleden. Combineer je loafers of driving shoes ook met een toepasselijke badstof polo. Daarnaast ben je bij dit modemerk aan het juiste adres voor jassen, zwemshorts, riemen, truien… alles perfect op elkaar aansluitend en voor een heel nette prijs!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.