Lustrum Harvest Fair op de Wouwse Plantage van 14-17 juni


Van 14 tot en met 17 juni is landgoed ‘Wouwse Plantage’ het decor van Harvest Fair. Deze sfeervolle country- en lifestylefair is inmiddels een begrip en wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De komende editie staat in het teken van ‘natuurlijk genieten’, met veel aandacht voor bijzondere streekproducten.

Buitengewoon leven
Het decor van ‘de Harvest Fair’ is het sfeervolle Brabantse landgoed Wouwse Plantage, dat speciaal voor deze gelegenheid toegankelijk is voor publiek. Tussen het kasteel, jachthuis en boerderijen, vindt de bezoeker een geselecteerd aanbod aan producten op het gebied van tuin en buitenleven, mode, kunst, antiek, interieur, eten en wellness. Bezoekers kunnen deelnemen aan uiteenlopende workshops. Dagelijks is er een uitgebreid activiteitenprogramma met shows, rondleidingen en demonstraties. Ook voor kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

Special editie
De Harvest Fair viert in 2012 haar eerste lustrum. Het thema is ‘Natuurlijk Genieten’, met speciale aandacht voor landelijk eten en drinken. Op het culinaire plein kunnen bezoekers streekspecialiteiten proeven en kennismaken met bijzondere producten en gerechten uit de regio.

Informatie
De Harvest Fair 2012 vindt plaats op donderdag 14 juni t/m zondag 17 juni op Landgoed Wouwse Plantage, Plantage Centrum 1, Wouwse Plantage. Openingstijden alle dagen van 10.00 – 18.00 uur. De toegangsprijs is € 11,00 voor volwassenen, kinderen t/m 3 jaar gratis, kinderen 4 t/m 14 jaar € 3,00, familie ticket € 25,00. Parkeren is gratis. Honden zijn -mist aangelijnd- welkom.

Meer informatie is te vinden op www.harvestfair.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.