logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Loopy looper: de nieuwe rage onder de fidget toys

Fidget toys zijn enorm hot en zeer geliefd onder kinderen. In navolging van dit grote succes lanceert Asmodee vandaag een nieuwe fidget toy in Nederland: de Loopy Looper. Hij wordt uitgebracht in vier verschillende edities en je speelt bij alle vier op verschillende manieren met een knikker in de Loopy Looper. Iedere Loopy Looper heeft een eigen doel: het stimuleren van creativiteit, het leveren van een focusboost, ontspanning en ook is er een Loopy Looper voor iedereen die wel houdt van een beetje uitdaging.

Go with the Flow

Kom volledig tot rust met de ‘Flow’ Looper, ideaal voor momenten waarop je een concentratieboost nodig hebt om je creativiteit naar een hoger niveau te tillen. Met deze Loopy Looper laat je de knikker letterlijk rondgaan, in een tempo waar je je relaxed bij voelt.

Gebruik zwaartekracht in je voordeel met de Edge Looper

Een vliegensvlugge Looper, waarbij je strijdt tegen de zwaartekracht. Dat is de ‘Edge’ Looper. Deze Looper laat je zoeken naar de perfecte snelheid om te spinnen, waardoor de knikker aan de rails van de Edge blijft ‘plakken’ door puur en alleen centrifugale kracht. Als je de juiste snelheid aanhoudt, blijft de knikker draaien.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Een sprong in het diepe

Klaar voor een grotere uitdaging? Dan is de ‘Jump’ Looper de beste keuze voor jou. Bij deze Loopy Looper draait alles om je razendsnelle reflexen en behendigheid om de knikker door het gat te laten springen. Wanneer je het juiste ritme hebt gevonden kun je de snelheid opvoeren en jezelf nóg meer op de proef stellen.

Hoop: het beste van beide werelden

‘Hoop’ is een Loopy Looper die kan worden gebruikt als een klassieke spinner wanneer je een concentratieboost nodig hebt, maar ook als energiek dunkspel, waarbij het aankomt op precisie. Deze 2-in-1 Loopy Looper verdubbelt het plezier en is ideaal voor spelers die zoeken naar een snelle uitdaging, maar ook even lekker stoom willen afblazen.

Bekijk hieronder een filmpje van Loopy Looper

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.