logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de deelnemers van LOL: Last One Laughing seizoen 2

Prime Video heeft de line-up voor het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing bekendgemaakt, dat later dit jaar exclusief te zien voor Prime- leden in Nederland en wereldwijd in meer dan 240 landen. Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke en Anniek Pheifer maken hun opwachting in dit seizoen. Ruben van der Meer en Rayen Panday zijn als terugkerende gezichten uit op revanche. Presentatoren Philippe Geubels en Jeroom Snelders bestraffen opnieuw het kleinste lachje met een meedogenloze druk op de zoemer. Naast de tien comedians wordt de kijker in het tweede seizoen getrakteerd op enkele verrassende gastoptredens van oude bekenden die het de kandidaten extreem moeilijk maken.

Best bekeken Nederlandse Prime Video serie

Het eerste seizoen van de zesdelige comedy show LOL-Last One Laughing, waarin tien toptalenten met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen, was de best bekeken Nederlandse Prime Video serie tot nu toe in Nederland. Het iconische liedje ‘Het Fluitlied’ van deelnemer Bas Hoeflaak maakte de meeste comedians aan het lachen en bereikte meer dan 17 miljoen mensen*, nadat de video viraal ging op social media.

Bekijk hier Het Fluitlied van Bas Hoeflaken

Meer informatie

LOL: Last One Laughing wordt geproduceerd door Amazon Studios, Warner Bros. International Television Production Nederland B.V. en BlazHoffski Productions.

In Nederland hebben Prime leden recht op kortingen en andere voordelen en kunnen ze genieten van amusement voor een maandelijkse abonnementsprijs van slechts € 2,99 per maand.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.