logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

In 2023 te streamen: LOL – Last One Laughing

De Nederlandse Amazon Original comedy show LOL: Last One Laughing gaat op 20 januari in première op Prime Video. Het is een comedyserie die gepresenteerd wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders. In LOL: Last One Laughing daagt Geubels 10 bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

streaming-banner-prime-video

“Het publiek gaat genieten van een serie boordevol scherpe Nederlandse humor en zelfspot van een schitterende line-up van top comedians. Voeg aan deze mix nog wat vriendelijke rivaliteit van onze Belgische co-hosts toe, en het wordt een serie die je zeker niet wilt missen!”

Jacomien Nijhof, head Netherlands Originals, Amazon Studios

Bekijk de trailer van Last One Laughing

Comedians

Naast Philippe Geubels doen Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos en Bas Hoeflaak mee aan de comedy strijd. LOL: Last One Laughing lanceert volgend jaar exclusief op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

“Ik ben zo vereerd dat ik LOL mag presenteren – ik weet dat mensen verwachten dat het een chaos wordt met 10 Nederlandse cabaretiers samen in één ruimte, en dat klopt! De rivaliteit tussen de comedians was fantastisch, het was een groot feest voor mij en co-host Jeroom Snelders om te kunnen meegenieten van hun beproeving terwijl ze worstelden om niet te lachen!”

Philippe Geubels

Over de makers

LOL: Last One Laughing wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros. International Television Production Nederland B.V.. Deze nieuwe productie is een bewerking van de populaire Japanse Amazon Original serie, HITOSHI MATSUMOTO Presents Documental, die geproduceerd is door- en met in de hoofdrol Hitoshi Matsumoto. Hij leidt 10 komieken in een “battle of laughter”; een succesvol format dat exclusief voor Prime Video is gemaakt in Mexico, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, en Spanje.

“LOL is één van onze meest populaire series in Europa, dus we zijn dan ook erg enthousiast om de serie naar Nederland te kunnen brengen. Het is altijd een genot om te zien hoe de chaos van LOL zich ontvouwt, en ik kan niet wachten tot onze kijkers in Nederland hiervan zullen genieten.”

Georgia Brown, head European Originals, Amazon Studios
streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.