logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over Loki, seizoen 2

Loki “God of Mischief” weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met de Time Variance Authority om het multiversum te beschermen.

Lees hier meer over de schurk Loki.

Nieuwe schurken

Loki mag het in seizoen 2 opnemen tegen twee schurken. Natuurlijk heeft Marvel de superschurk Kang (gespeeld door Jonathan Majors) al een paar keer ten tonele laten verschijnen. Daarnaast krijgt hij ook te maken met Zaniac, oftewel de fictieve acteur Brad Wolfe (gespeeld door Rafael Casal).

streaming-banner-disney-plus

Wie is Zaniac

Zaniac ontstaat in de strips wanneer de fictieve acteur Brad Wolfe een film maakt met diezelfde naam. Daarin speelt hij een seriemoordenaar, genaamd Zaniac, die vrouwelijke slachtoffers maakt om zijn traumatische jeugd een plekje te geven. Brad Wolfe blijkt een vergelijkbare achtergrond te hebben en is geknopt voor die rol. Dat zou goed kunnen lopen, maar hij krijgt bezoek van een buitenaardse parasiet, afkomstig uit de Dark Dimension. Hierdoor verandert hij in de monsterlijke Zaniac.

Bekijk de trailer van Loki, seizoen 2

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.