logo-liggend-wit-donkerblauw

Logitech toetsenbord en muis Pebble-2 collectie in drie frisse kleuren


Logitech geeft kleur aan persoonlijke setups met de release van de Pebble 2-collectie, bestaande uit de Pebble Mouse 2 M350s en het Logitech Pebble 2 K380s-toetsenbord. Beide producten sluiten aan bij de esthetiek van jouw persoonlijke werkplek en zijn compact genoeg om overal mee naartoe te worden genomen.

logitech-pebble-2-white

De moderne en minimalistische Pebble 2 Combo bevat het nieuwe Pebble 2 K380s-toetsenbord en de Pebble 2 M350s-muis. De Combo is gemaakt met gerecycled plastic en is per direct verkrijgbaar in drie frisse kleuren*: Tonal Graphite, Tonal White en Tonal Rose. Schakel naadloos tussen verschillende apparaten met één druk op de knop en draag dit duo overal mee naartoe, om te werken, te browsen en te chatten – wanneer dan ook, waar dan ook.  Ook is er een specifieke Pebble 2 Combo voor Mac beschikbaar. 

Maak persoonlijke workflows nog persoonlijker

Het Pebble 2 K380s-toetsenbord brengt een comfortabele type-ervaring met zich mee dankzij de afgeronde toetsen en bovendien is hij erg stil. Met de Fn-shortcuttoetsen kun je bijvoorbeeld direct een zoekfunctie inschakelen, beelden vastleggen, het emoji-menu openen en meer. Zo kun je heel wat tijd besparen en meer werk verzetten. Met de Logi Options+ App kun je de 10 Fn-toetsen personaliseren en afstemmen op jouw persoonlijke workflow, bijvoorbeeld door veelgebruikte applicaties direct op te starten. 

logitech-pebble-2-graphite

De opvolger van de geliefde Logitech Pebble

De Pebble 2 M350s is bij uitstek de muis om overal mee naartoe te nemen en het lichtgewicht, kiezelsteenvormige ontwerp past op natuurlijke wijze in de hand. Dankzij Silent Touch-technologie wordt 90% van het klikgeluid zelfs volledig weggenomen. Personaliseer de middelste muisknop met behulp van de Logi Options+ App om shortcuts toe te wijzen voor veelgebruikte apps, emojis te verzenden via Whatsapp of songs te shufflen in een Spotify-afspeellijst. Denk ook aan alledaagse functies als het tonen of verbergen van een desktopscherm, het vastleggen van beeld en meer.  

Beluister hier de “Defy Boring” Spotify-afspeellijst van Logitech.

Oog voor duurzaamheid

De Pebble 2 Combo, Pebble 2 K380s-toetsenbord en Pebble Mouse 2 M350s zijn klimaatneutraal gecertificeerd en worden geleverd in een verantwoord vervaardigde verpakking. De plastic onderdelen bevatten gerecycled plastic****:

  • Pebble 2 K380s toetsenbord: 64% in het geval van de Tonal Graphite-kleur, 49% in het geval van Tonal White en Tonal Rose. 
  • Pebble Mouse 2 M350s: 76% in het geval van de Tonal Graphite-kleur en 58% in het geval van Tonal White en Tonal Rose. 

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.