logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget review: Logitech Pebble 2 toetsenbord en muis

Logitech geeft kleur aan persoonlijke setups met de release van de Pebble 2-collectie, bestaande uit de Pebble Mouse 2 M350s en het Logitech Pebble 2 K380s-toetsenbord. Deze upgrade van de Pebble-collectie brengt niet alleen nieuwe functies met zich mee, maar ook drie nieuwe kleuren!

De moderne en minimalistische Pebble 2 Combo bevat het nieuwe full-size tenkeyless Pebble 2 K380s-toetsenbord en de Pebble 2 M350s-muis. De Combo is gemaakt met gerecycled plastic en is per direct verkrijgbaar in drie frisse kleuren: Tonal Graphite, Tonal White en Tonal Rose. Zowel het toetsenbord als de muis zijn heerlijk compact ontworpen, zodat je ze makkelijk kunt meenemen in je tas. Koppel ze aan je laptop of tablet, en je kunt overal aan de slag! Met drie speciale knoppen kun je bovendien snel schakelen tussen verschillende apparaten.

Maak het eigen

Het Pebble 2 K380s-toetsenbord is stiller dan ooit, dankzij de toevoeging van de Silent Touch-techniek. Daarmee krijg je een ultiem laptop-gevoel, waarbij de vlakke toetsen met het kuiltje in het midden ervoor zorgen dat je vinger intuïtief op de juiste plek terechtkomt. Ook de muis beschikt over deze Silent-techniek, waardoor je omgeving geen last zal hebben van het geklik en getik tijdens jouw productieve momenten. Dankzij het ontbreken van het numerieke deel kun je het toetsenbord makkelijker kwijt op je flexibele werkplek – maar ook op je vaste werkplek kun je op die manier ergonomischer werken, omdat je muis dichter bij je toetsenbord ligt.

Nieuwe toetsen

In vergelijking met de vorige generatie Pebble toetsenborden vind je op de Logitech Pebble 2 toetsenborden Fn-shortcuttoetsen. Dankzij deze knoppen kun je direct een zoekfunctie inschakelen, beelden vastleggen, het emoji-menu openen en meer. Zo kun je heel wat tijd besparen en meer werk verzetten. Met de Logi Options+ App kun je de 10 Fn-toetsen personaliseren en afstemmen op jouw persoonlijke workflow, bijvoorbeeld door veelgebruikte applicaties direct op te starten. Vanuit de Logi Options+ app kun je de middelste knop van je muis ook een nieuwe functie toekennen, waardoor je ook daarmee sneller kunt werken.

Beluister hier de “Defy Boring” Spotify-afspeellijst van Logitech.

Oog voor duurzaamheid

De Pebble 2 Combo, Pebble 2 K380s-toetsenbord en Pebble Mouse 2 M350s zijn klimaatneutraal gecertificeerd en worden geleverd in een verantwoord vervaardigde verpakking. De plastic onderdelen bevatten gerecycled plastic:

  • Pebble 2 K380s toetsenbord: 64% in het geval van de Tonal Graphite-kleur, 49% in het geval van Tonal White en Tonal Rose. 
  • Pebble Mouse 2 M350s: 76% in het geval van de Tonal Graphite-kleur en 58% in het geval van Tonal White en Tonal Rose. 

De batterijen in het toetsenbord hebben een gemiddelde levensduur van 36 maanden, je zou maar eens in de 24 maanden de batterij van je muis moeten vervangen.

Je kunt de Pebble2 toetsenbord en muis los kopen, maar ook als scherp geprijsde combi.


Ga direct naar Logitech Pebble2 toetsenbord en muis op BOL.com.

Recensie over Logitech Pebble2 toetsenbord en muis

CooleSuggesties topper

Werk je vaak op andere locaties en wil je toch de ergonomie van een los toetsenbord en muis ervaren? Dan zou de Pebble2 wel eens de perfecte oplossing kunnen zijn. Dit compacte en lichtgewicht toetsenbord steek je zo in je tas en leg je voor je neer. Je kunt beide accessoires koppelen met drie apparaten. De nieuwe functietoetsen zorgen voor een verhoogde productiviteit en de nieuwe – vrij neutrale – kleuren zorgen voor een personal touch op je flexplek 🙂

Score: 9


Informatie

Logitech Pebble2 toetsenbord en muis
Adviesprijs: 75 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.