logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de nieuwste twee producten in de bekroonde Logitech G PRO-serie


Logitech G plaatst twee nieuwe producten in het gadgetschap van je favoriete winkel: de Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Toetsenbord en de Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Muis.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Muis

De Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Muis combineert precisie, prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het een onmisbaar voordeel is voor gaming op het hoogste niveau. De muis beschikt bijvoorbeeld over de LIGHTFORCE Hybrid Switches, een nieuwe hybride optisch-mechanische schakeltechnologie die de snelheid van optische sensoren combineert met de betrouwbaarheid en mechanische feel van mechanische switches. De nieuwe muis is bovendien uitgerust met de splinternieuwe HERO 2 Sensor, met een tracking van meer dan 500 inch per seconde en tot 32.000 DPI. Het unieke dual array-ontwerp vergroot het werkgebied en behoudt de trackingprestaties, zelfs bij het optillen of kantelen van de muis. De muis weegt slechts 60 gram en de batterij gaat 95 uur mee.

Logitech G PRO X TKL Draadloze Gaming Toetsenbord

Net als de PRO X Superlight 2 Gaming Muis is ook het nieuwe Logitech G PRO X TKL Draadloze Gaming Toetsenbord ontworpen met en voor gaming professionals. Zijn tenkeyless ontwerp bevat programmeerbare toetsen, RGB-verlichting met LIGHTSYNC, speciale mediabediening en volumeregeling, en de prestaties en betrouwbaarheid van Logitech G’s LIGHTSPEED draadloze technologie. Naast de LIGHTSPEED dongle kunnen spelers verbinding maken via Bluetooth® of via de meegeleverde USB-C naar USB-A kabel. Het toetsenbord wordt geleverd met een draagtas en Tactile Switches (GX Brown), Linear Switches (GX Red) of Clicky Switches (GX Blue).

Het PRO X TKL Toetsenbord is nu voorzien van dual-shot PBT-keycaps die LIGHTSYNC RGB-verlichting doorlaten. De standaard lay-out zorgt voor compatibiliteit met keycaps van derden en er zijn mediatoetsen toegevoegd voor snelle toegang tijdens intensieve gaming sessies, iets waar veel professionele spelers om hebben gevraagd. En omdat het toetsenbord een tenkeyless ontwerp heeft, is er meer ruimte voor muisbewegingen, een cruciale eigenschap voor competitieve spelers.

Instellen met de G HUB

Voor professionals kan de kleinste wijziging in instellingen het verschil maken tussen een overwinning en de tweede plaats. In de nieuwe PRO-series producten zijn DPI, gevoeligheid, rapportagesnelheid, oppervlak, spelinstellingen en meer allemaal met elkaar verbonden. En met G HUB-updates en software voor Onboard Memory Management (OMM) hebben spelers nu nog meer controle en configuratiemogelijkheden:

De HERO 2-sensor kan instellingen kopiëren van de ene muis naar de andere om ervoor te zorgen dat je dezelfde DPI-instellingen hebt als op je vorige muis.
Met het PRO X 2 Toetsenbord kun je zelfs de F-toetsen programmeren als G-toetsen, waardoor je volledige controle hebt over je bureaublad. Hiermee kun je snel schakelen tussen Bluevoice of muis-DPI-voorinstellingen, complexe macro’s uitvoeren, spreuken en vaardigheden combineren en zelfs je livestream beheren via krachtige plugins zoals Streamlabs.

Prijs en beschikbaarheid

Beide producten zijn, net als de onlangs gelanceerde PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset, verkrijgbaar in roze, zwarte en witte kleuren.

  • Het PRO X TKL Gaming Toetsenbord adviesprijs € 229
  • De PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Muis adviesprijs € 169
  • De PRO X 2 Gaming Headset adviesprijs € 269

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.