logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het ultieme Logitech G gamingpakket

Wat is een fijner cadeau voor je vader dan een momentje voor zichzelf? Af en toe even lekker gamen is nog zo gek nog niet! En met dit pakket van Logitech G maak je die game-ervaring alleen nog maar beter. Waar bestaat dit Logitech G prijzenpakket uit?

Logitech G432 headphone

Een geweldige game-ervaring begint bij een goede headset. Met de Logitech G432 7.1 Surround Sound Gaming Headset hoor je meer van de ga, met grote 50mm drivers die een intens geluid leveren. Dankzij de 7.1 surround functie hoor je vijanden je langs achteren besluipen, voel je luchtaanvallen aankomen. Je teamleden kunnen je luid en duidelijk horen met de microfoon van 6 mm die wordt gedempt wanneer deze omhoog wordt gezet. Je kunt de G432 aansluiten via USB op je computer, maar hij beschikt ook over een 3,5mm audiokabel, waardoor je hem koppelt aan je PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Ga direct naar Logitech G432 headset op BOL.com.

Logitech G403 Wired gaming muis

De Logitech G403 Prodigy Gaming Muis is ontworpen voor elke game en elke gamer, en levert de beste gamingprestaties in een lichtgewicht, ergonomisch ontworpen behuizing. Hij heeft 6 programmeerbare knoppen ter beschikking. Eenmaal geactiveerd, beschikt hij over een ingebouwde ledverlichting die je kunt aanpassen naar maar liefst 16,8 miljoen kleuren. De Logitech G403 Prodigy is tot 8 keer sneller dan een standaardmuis. Dit betekent dat wanneer je de muis beweegt of ermee klikt, je bijna onmiddellijk een reactie krijgt op het scherm. Door de geavanceerde springveren achter de knoppen staan de linker- en rechtermuisknop altijd op de juiste spanning, zodat er minder kracht nodig is bij het klikken. Dit zorgt voor een opvallend goed klikgevoel en een uitmuntende respons en consistentie.

Ga direct naar Logitech G403 gaming muis op BOL.com.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.