logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sprookjes bestaan: slapen op Shrek’s moeras!

Er was eens een praatgrage ezel Donkey die maar al te graag op het moeras van Shrek wil passen. Voordat hij weer op pad gaat, nodigt hij gasten van heinde en verre uit om te slapen als een oger in Shrek’s moeras, alleen op Airbnb.

Shrek’s moeras ligt tussen de heuvels van de Schotse Hooglanden. Voor het eerst is het afgelegen toevluchtsoord niet alleen beschikbaar voor de oger die niet wil worden lastiggevallen, maar ook voor een aantal van zijn grootste fans.

Shrek’s moeras is prachtig. Echt prachtig. Het is de perfecte plek om gasten te ontvangen. Weet je wat ik er leuk aan vind? Alles. Het begroeide landschap, het bescheiden interieur, de rotsblokken, alles. Ik kan niet wachten tot gasten dit modderige stukje paradijs zelf kunnen ervaren.

Donkey

Gasten worden ondergedompeld in de wereld van de oger tijdens twee speciale overnachtingen (maar dan zonder de fakkels, hooivorken en opdringerige ridders).

Over het verblijf

Shrek’s moeras geeft de term ‘boomhut’ een geheel nieuwe betekenis. Het voormalige toevluchtsoord voor sprookjesfiguren biedt dankzij het houten bouwwerk, een eenvoudig doch charmant interieur en iconisch bijgebouw een unieke ervaring.

Voor €0 per nacht – een knipoog naar het onbetaalbare toevluchtsoord dat Shrek’s moeras was voor allerlei sprookjesfiguren – kunnen ‘brogers’ een verzoek indienen om een exclusief verblijf van twee nachten in het moeras* te boeken. Het moeras biedt ruimte aan maximaal drie gasten en is beschikbaar van 27 tot 29 oktober.

Tijdens het verblijf in dit spectaculair afgelegen moeraslandschap kunnen gasten:

  • ontspannen in de sfeer van ‘oorsmeerkaarslicht’
  • lekker ontspannen met een parfait (want wie houdt er nou niet van parfait!)
  • verhalen vertellen rond het vuur tot diep in de nacht
  • ‘s ochtends genieten van een versgebakken wafels
  • genieten van de ultieme privacy die Shrek’s vertrouwde buitenhutje biedt (je weet wel)

Hoe kun je boeken?

Shrek’s moeras is te boeken vanaf 13 oktober om 19.00 uur via airbnb.com/shrek. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Schotland. 

Omdat elk kind recht heeft op mooie jeugdherinneringen die een leven lang meegaan, doet Airbnb een eenmalige donatie aan HopScotch Children’s Charity, een stichting die kwetsbare en kansarme kinderen in Schotland ondersteunt en aandacht geeft door middel van verzorgde en actieve vakantiereizen. 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.