logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuw concept: een brillenabonnement


LOEK vindt een bril een statement. Een keus. En uit recent onderzoek blijkt dat wij die keus graag eens zouden uitproberen. En dat we voor iedere outfit wel een andere bril zouden willen, mits betaalbaar. Daarom kun je bij LOEK voor € 15,- per maand, vier keer per jaar een nieuwe bril kiezen. En krijg je advies van het LOEK-team dat bestaat uit gediplomeerde opticiens en optometristen. Eindelijk, een brillen hotspot waar we aan toe zijn.

LOEK is anders dan andere brillenaanbieders. LOEK beschouwt de bril als een fashion statement, een modeaccessoire, iets waar je mee kunt mixen en matchen. Ruim een derde van de Nederlandse vrouwen vindt dit ook. Verschillende modellen kopen die passen bij verschillende outfits? Yes please!.. als het betaalbaar zou zijn. Morgen heb je bijvoorbeeld een elegant montuur nodig voor een sollicitatiegesprek, overmorgen is het girls night out en wil je die ruige, zwarte bril op die perfect past bij je fab-u-lous biker boots. Kortom, waarom jezelf beperken tot één bril als je er ook vier (per jaar!) kunt kiezen? LOEK biedt met dit nieuwe online brilconcept iedereen (m/v) de keus. 


Brillen hotspot mét expertise

LOEK heeft ook gedacht aan wie geen idee heeft what’s hot & what’s not en biedt een fashion en beauty portal waar je terecht kunt voor stylingtips en make-up advies. Een deskundig team kijkt met jou welke combinaties, stijlen en kleuren bij je passen en welke bril je LOEK afmaakt. En dat komt goed uit, want 63% van de Nederlandse vrouwen zou graag van een expert willen horen welke bril bij haar past.

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van LOEK moet je vriend van LOEK worden. Je wordt dan member (membership is per bril opzegbaar) en voor 15,-  per maand kun je vier brillen per jaar uitkiezen. De collectie bestaat uit 1000 verschillende LOEK-brillen, optical-, lees- en zonnebrillen van topdesigners en alle bekende merken.

Misschien is het nog even wennen om online een bril (of vier) te kopen, maar dankzij de niet-goed-bril-terug optie, de digitale pasmodule en het advies van een deskundig team van gediplomeerde opticiens, optometristen, stylisten en beautyexperts, is shoppen bij LOEK heel makkelijk en een absolute must-do.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.