Streaming: Lizzo: Live in Concert

lizzo live in concert HBO Max

Vier het nieuwe jaar met Emmy® en drievoudig Grammy-winnende superster Lizzo, haar band The Lizzbians en The Little Bigs, The Big Grrrls met speciale gasten Cardi B, SZA en Missy Elliott voor een spectaculaire show vol liefde, positiviteit en geweldige muziek.

Over Lizzo: Live in Concert

De Max Original-concertspecial Lizzo: Live in Concert is vanaf zondag 1 januari a.s. te zien op HBO Max. Lizzo: Live in Concert werd gefilmd tijdens The Special Tour van singer, songwriter, rapper, fluitist en actrice Lizzo eerder deze maand in het iconische Kia Forum in Inglewood, Californië. Lizzo: Live in Concert is het hoogtepunt van haar zeer persoonlijke documentaire Love, Lizzo die onlangs verscheen op HBO Max.

streaming-banner-hbo-max

Bekijk de trailer

https://youtu.be/YFYmLjgrj1g

Over de makers

Geregisseerd door Sam Wrench en geproduceerd door Kevin Beisler. Lizzo is uitvoerend producent met haar productiebedrijf Lizzobangers. Uitvoerend producenten voor Done+Dusted zijn Ian Stewart, Leah Lane en Hamish Hamilton.

Lizzo: Live in Concert gaat op 1 januari in première op HBO Max. Love, Lizzo is nu te streamen op HBO Max. Bekijk hieronder de trailer van Love, Lizzo.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.