logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby


Ken jij de Slammin’ Racers al? Dat zijn grote, stoere voertuigen waar je een mep op kunt geven, waarna ze er al racend vandoor gaan. Super leuk en perfect voor kleine kinderhandjes. De auto’s maken geluid en racen er als een dolle vandoor. Hilarisch om te zien en natuurlijk voor peuters en baby’s geweldig om achteraan te kruipen of te lopen. Maar het kan nog beter. Met de Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby voeg je een aantal stoere elementen toe aan de zelfrijdende auto’s, die het spelen nog leuker maken.

Extra raceplezier

In de Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby zitten namelijk een aantal elementen waar je de race nog leuker mee kunt maken. Deze speelset bevat bochten, een schans, een verplaatsbare laadarm. omvallende banden, tonnen waar je tegenaan kunt racen… te veel om op te noemen! En dan heb ik het nog niet eens over die grote en exclusieve vuilniswagen, compleet met geluidseffecten. Erg leuk. De verschillende onderdelen zijn – net als de Slammin’ Racers lekker groot en grof ontworpen, zodat ze door de kleine kinderhanden makkelijk kunnen worden gepakt en neergezet. De details zijn leuk bedacht en goed uitgewerkt, je hebt een heel mooie set in handen.

scrapyard derby
Racen en ontdekken

Met de Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby laat je kinderen niet alleen lekker racen en rammen, maar ze leren stieken ook heel veel van dit speelgoed. Zo leren ze hoe je een voertuig van richting kunt laten veranderen. In plaats van rechtdoor kunnen ze met de bocht van 45 graden een hoek inbouwen in de baan. Bovendien stimuleren de verschillende onderdelen dat ze moeten richten en mikken met de auto, wat het ruimtelijk inzicht en de oog-handcoördinatie ontwikkelt. Met met een aantal onderdelen achter elkaar ontwikkelen ze ook een gevoel voor oorzaak en gevolg, wat in veel situaties onmisbaar is.


Recensie over Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby

Lekker en stoer speelgoed waar je uren mee bezig kunt zijn: dat is iets waar de Little Tikes Slammin’ Racers garant voor staan. Het is stevig en degelijk speelgoed dat tegen een stootje kan. De Slammin’ Racers zijn al leuk om mee te spelen, met de speelset wordt dat plezier nog verder uitgebreid. Bochten, schansen, tonnen en banden – genoeg uitdaging op de weg!

Score: 8


Informatie

Little Tikes Slammin’ Racers Scrapyard Derby, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 40 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.