logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Little Live Pets: Schattige en kleurrijke schildpadden als huisdier


little live pets

Ken je die kleine opdraaibeestjes voor in bad? Die zijn superleuk, kinderen weten zich er uren mee te vermaken. Jammer genoeg is het plezier met die beestjes van korte duur, aangezien ze vrij snel stuk gaan. Maar dan ken je de Little Live Pets ook nog niet: dat zijn eigenlijk badbeestjes 2.0. Deze vrolijke schildpadjes zijn echt heel erg leuk en gezellig!

De Little Live Pets zijn trouwens helemaal niet zo little, zeker niet voor een badspeeltje. Met hun afmeting van 12 x 7 centimeter heb je best een gezellig badkameraadje. De Little Live Pets werken op batterijen, en hebben een aan-uitknop op hun buik zitten. Druk daarop, en ze gaan er vandoor! De schildpadjes peddelen naar hartelust met hun pootjes, die heen en weer bewegen en eigenlijk best natuurlijk peddelen. Het hoofdje hobbelt ook vrolijk heen en weer. De snelheid krijgt de schildpad echter van een kleine propellor, op de plek van hun staartje.

In totaal zijn er vijf verschillende schildpadden die je kunt verzamelen. Deze schildpadden bewegen net als een echte schildpad en kunnen zowel lopen op het droge als zwemmen in het water. En met het schildpaddenverblijf neem je jouw ondernemende schildpad makkelijk overal mee naar toe. Er zijn vier schildpadden los verkrijgbaar: een stoere groene, schattige roze, prachtige paarse en een witte  sneeuwversie. Daarnaast is er nog een hele bijzondere schildpad,  Sterretje, die verkrijgbaar is met een echt schildpaddenverblijf. In dit luxe verblijf is er een diep gedeelte waar Stella kan zwemmen en een droog gedeelte waar ze lopen. Met de accessoires kun je Stella’s verblijf aankleden en klaar ben je!

De Little Live Pets schildpad is jouw ideale huisdier, die geen verzorging nodig heeft, niet wegloopt, geen winterslaap houdt, ziek wordt of dood gaat en altijd zin heeft om met jou te spelen. Welke schildpad wordt jouw maatje?

Informatie

Little Live Pets
Prijs: 17,99 euro, 29,99 euro met aquarium

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.