logo-liggend-wit-donkerblauw

Ga voor goud met een Lipton heldenshirt


Key Visual Lipton EK

‘Geen buitenspel bij Van Persie, Van Persie en die kopt ’m erin! Jááá! Het is 1-1! Het is 1-1! Wat een wereldgoal!’ De memorabele duikvlucht van The Flying Dutchman in 2014 heeft op heel Nederland diepe indruk gemaakt. Nu, in de aanloop naar het EK 2021 zes jaar later, treedt zoonlief Shaqueel van Persie in zijn vaders voet(bal)sporen met een imitatie van de legendarische wereldgoal in de nieuwe TV-reclame van Lipton. Om ook de rest van Nederland de legendarische duikvlucht te laten herbeleven, is vanaf vandaag de ultieme EK-gadget, het Lipton Heldenshirt, verkrijgbaar in de winkels.

De vliegende goal van Robin van Persie, gemaakt in de 44ste minuut in de wedstrijd tegen Spanje is het populairste doelpunt van het WK voetbal en in meerdere opzichten memorabel. Niet voor niets werd de duik het Sportmoment van het Jaar 2014. Voor zoonlief Shaqueel van Persie reden genoeg om eenmalig in de voetsporen van zijn vader te treden met een imitatie. ‘Ik dacht: wat mijn vader kan, kan ik ook. De imitatie hebben we natuurlijk met een knipoog neergezet, maar ik vond het alsnog een eer om dit moment samen met mijn vader te herbeleven. Iedere voetballer droomt van zo’n epische goal, dus wat dat betreft kijk ik natuurlijk tegen hem op.’ Robin van Persie: ‘Het leek hem nog makkelijk af te gaan ook!’

Het is niet voor het eerst dat Shaqueel in de voetsporen van zijn vader treedt. Eind 2020 mocht hij als eerste jeugdspeler van Feyenoord de prijs voor ‘Goal of the Month’ in ontvangst nemen. ‘Wacht maar af, pap. Goals maken kan ik ook, en mijn tijd komt nog. Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als er tijdens het EK dit jaar weer zulke mooie sportmomenten gevierd gaan worden.’

De sportzomer van formaat kan dit jaar in stijl gevierd worden want, speciaal voor het EK-voetbal en geïnspireerd op de duikvlucht van Robin van Persie, introduceert Lipton het ultieme gadget, het Heldenshirt. Het oranje T-shirt, voorzien van een rood-wit-blauwe cape en gemaakt van gerecyclede PET-flessen, staat symbool voor de duik die Van Persie zes jaar geleden maakte. Naast dat alle Lipton Ice Tea flessen gemaakt zijn van 100% gerecycled PET en de grote Lipton Ice Tea flessen al verkrijgbaar zijn met statiegeld, zijn de kleine flesjes (250 ml en 500 ml) vanaf juli 2021 ook met statiegeld verkrijgbaar. De flessen kunnen ingeleverd worden bij alle supermarkten. 

Verkrijgbaarheid

Het Lipton heldenshirt is vanaf vandaag verkrijgbaar voor zowel grote als kleine helden. Oranje-liefhebbers ontvangen tien euro korting door één van de actieproducten aan te schaffen. Het shirt voor de grote helden kost dan €4,99, het shirt voor de kleine helden €3,99.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.