logo-liggend-wit-donkerblauw

Cadeau suggesties voor een warme kerst

Deze tijd is een mooie aanloop naar de kerstdagen. De temperatuur begint in rap tempo te dalen, de dagen worden steeds korter. Tijd om aan warme dingen te denken! Met deze suggesties zit je er ook deze kerst warmpjes bij: lees onze cadeau suggesties voor een warme kerst.

Warm cadeau

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je man, vader, vriend, zoon of goede kennis? Voor sommige mensen is het heel eenvoudig om met leuke en verrassende geschenken voor iedereen aan te komen, maar voor de gemiddelde medemens is het vaak een lastige opdracht. HemdVoorHem.nl denkt daarom mee met al die mensen die compleet inspiratieloos zijn. Zij introduceerden onlangs een mooi aantal unieke cadeausets voor mannen waarmee je je neef van 16 blij maakt, je collega van 42 mee verrast en waarmee je je opa van 86 een dikke glimlach ontlokt. Meer weten? Kijk dan snel naar de cadeauboxen van Hemdvoorhem.nl! Van sets met onderbroeken, kekke sokken van Happy Socks, sjaals, geurtjes, chocolade… als je hier niemand blij mee maakt, heb je wel een heel lastige persoon te pakken.

Flesje gezelligheid

Rosé staat bekend als een typisch drankje voor de zomer, maar rosé is meer. dan dat AVEC Rosé No.3 is een krachtige, droge rosé die je het hele jaar door kunt drinken, ook in de winter. Perfect voor tijdens de borrel, als aperitief, bij een diner of als cadeau: AVEC Rosé No.3 is dé rosé voor tijdens de feestdagen. Het etiket op de fles is namelijk zo ontworpen dat je nog een naam of een moment zelf kan invullen. AVEC Toi of AVEC Moi, maak het
etiket af met de naam van je tafelgenoot, een persoonlijke boodschap of een quote voor een gedenkwaardige avond. De wijn wordt het best geserveerd op 8 a 10°C en is zacht van smaak, droog en makkelijk te drinken. De frisse zuren zorgen voor dat extra vleugje je ne sais quoi en daarmee is de Rosé No.3 een hele mooie begeleider van olijven of andere tapas. Tijdens een kerstborrel, als aperitief, als relatiegeschenk of persoonlijk cadeau; AVEC Rosé No.3 is perfect voor de feestdagen. Bovendien is deze rosé zeker ook krachtig genoeg om gedronken te worden bij gerechten met gegrilde kalkoen en daarmee ook geschikt voor tijdens het kerstdiner. Meer weten? http://avec-vin.com/

Goed op de foto

De kerstperiode is ook een periode waarin we er allemaal op ons opperbest uit willen zien. Een goede spiegel is – ook voor mannen – een must-have. Of denk eens aan een coole spiegel voor je vrouw of vriendin! De nieuwe spiegels van SimpleHuman zien er misschien eenvoudig uit, maar vergis je niet! Deze spiegels zijn namelijk voorzien van ingebouwd licht. De grootste ergernis van voor een spiegel staan is toch wel dat je bijna altijd in je eigen licht staat. Hoe goed verlicht je badkamer ook is, je werkt altijd in de schaduw. Dat is verleden tijd met deze spiegels. Het meest eenvoudige model is de compacte spiegel met sensor (119 euro), met meest uitgebreide is een staande spiegel met maar liefst drie vergrotingsspiegels (329 euro). Zo kun je tot 10x vergroting inzetten! Meer informatie vind je op de website van simplehuman.com. Zo sta je er altijd op je mooist op, ook tijdens kerst!


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou: