logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lifestyle nieuws week 47

Face This trui

De Face This foundation koppelt al 10 jaar lang designers, illustratoren en kunstenaars van over de hele wereld aan Indonesische basisschoolkids om samen T-shirts te ontwerpen. En vanaf vandaag zijn de Indonesische kindertekeningen ook op truien te bewonderen. Net zoals bij de T-shirts gaat de winst van de sweaters terug naar de Indonesische schooltjes. Dit maakt dat de truien voor een ‘extra warm gevoel’ garant staan.

Designers Jimmy Turrell (UK) en Stina Persson (Zweden) ontwierpen de sweaters. Zij zijn geen onbekenden van de Face This foundation. Sterker nog: het zijn de designers die verantwoordelijk zijn voor de best verkochte Face This T-shirts van de jubileumcollectie die de Face This deze zomer lanceerde. De sweaters zijn voor 49,95 verkrijgbaar via www.facethis.org/t-shirts.

Kindertekeningen

De kindertekeningen die de designers Jimmy Turrell en Stina Persson in hun truien verwerkten zijn gemaakt door respectievelijk Hawannah (11) afkomstig van Lombok en Nita (12) die op Flores woonachtig is. Face This ontmoette deze meiden tijdens een bezoek aan hun school, waar zij samen met hun klasgenootjes prachtige tekeningen maakten. Deze tekeningen stuurde de Face This foundation naar Jimmy Turrell en Stina Persson en die ontwierpen er de gloednieuwe Face This truien mee. De opbrengst van de truien komt ten goede aan de schooltjes op Lombok en Flores.


Bekijk de trailer van The Lion King

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist “The Lion King” naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult “The Lion King” op 19 juli 2019 de theaters in.

Bekijk hier de trailer van The Lion King:


Nieuwe poster & trailer DE LEGO FILM 2

DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

DE LEGO® FILM 2 is vanaf 6 februari 2019 (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandse- en Engelstalige versie.


Lopen op Rick en Morty

Turner’s Cartoon Network Enterprises heeft de krachten gebundeld met het Italiaanse sportkledinglabel Diadora voor een exclusieve wereldwijde capsulecollectie met de Adult Swim-serie, Rick en Morty, die inspeelt op de popcultuur. De Diadora X Rick and Morty lijn van schoenen en kleding omvat een retro trainingsjack, een hoodie, een T-shirt en twee modellen sneakers, elk met de gezichten van Rick en Morty. Daarnaast komen de kleuren overeen met de kleding die door Rick en Morty zelf wordt gedragen. De lijn wordt exclusief geïntroduceerd in geselecteerde Foot Locker -winkels over de hele wereld op 19 november 2018, als onderdeel van de jaarlijkse Week of Greatness-campagne. In Nederland is de collectie beschikbaar bij Foot Locker in de Kalverstraat 100-106 in Amsterdam.

Rick and Morty is een geanimeerde hit-comedyserie en gaat over Rick Sanchez, een geniale en sociopatische wetenschapper die bij zijn dochter Beth inwoont en zijn verlegen kleinzoon Morty meeneemt op waanzinnig gevaarlijke avonturen door het universum. Kan het gezin de waanzin van Rick overleven en alle chaos die het universum hen bezorgt? Rick and Morty wordt vertolkt door Justin Roiland (Adventure Time), Sarah Chalke (Scrubs), Chris Parnell (Saturday Night Live) en Spencer Grammer (Greek). De serie is gemaakt door Dan Harmon (Community) en Roiland, die ook als uitvoerende producenten fungeren.


Kaerel introduceert natuurlijke deodorant voor mannen

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, komt deze maand met een 100% natuurlijke deodorant. De nieuwe deodorant is van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH Cosmos Natural gecertificeerd. Dat betekent: geen parabenen, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen op de huid. Uiteraard voorkomt de deodorant wel transpiratiegeur. Zilver, met bacteriedodende werking en squalane, dat de huid verzacht, zijn daarvoor onder andere de werkzame ingrediënten. De deodorantroller heeft een inhoud van 75ml.

Tegelijk met de deodorant brengt Kaerel een nieuwe geschenkverpakking uit. De complete lijn, inclusief deodorant, is hierin in één set samengevoegd. Een mooi geschenk met de feestdagen in het vooruitzicht. In de geschenkverpakking zitten alle Kaerel-verzorgingsproducten: gezichtscrème, scheercrème, shampoo & douchegel en de deodorant. Alle producten zijn puur natuur en verzorgend, zonder gedoe.

 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.