lief! lifestyle voor elke plekje in huis: ook als knuffel

Je kent het merk lief! natuurlijk van de leuke, vrolijke en vooral degelijke kleren die ze maken. Maar zoals de naam het al zegt: het is een lifestyle, en dat houd niet op bij kleding! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kon het al kopen: een lief! fiets, lief! meubels, lief! bedtextiel. Maar een lekue en gezellige knuffel om overal mee naar toe te nemen? Dat kan natuurlijk ook!

Want lief! Lifestyle heeft ook een superleuke en lieve serie knuffels. Daarmee wordt het gegarandeerd een feestje. Of je nu kiest voor aap Mario, ezel Dotty, hond Harry of beer Bas: met deze knuffels wordt het één gezellige beestenboel!

Prijzen: vanaf 9,95

Voor meer informatie: www.lieflifestyle.nl

[Kinderwinkel_shop]&t=url&s=7117&url=http%3A//www.bol.com/nl/&f=TXL&subid=film&name=coolesuggesties” target=”_blank”>BOL.com | Babypark

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.