logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

lief! Landal huisje op de Veluwe: ervaar de ultieme lief! lifestyle vakantie


Knus met het gezin, midden in de natuur en toch een origineel verblijf. Steeds meer mensen willen een bijzondere vakantie-ervaring, en dat maakt de samenwerking van lief! lifestyle en Landal GreenParks uniek. lief! lifestyle heeft namelijk in de kenmerkende, kleurrijke sfeer een eigen wereldje gecreëerd op de Veluwe. Speciaal voor Landal heeft het merk twee vakantiebungalows ingericht op Landal Coldenhove: lief! Landal huisjes! Met deze nieuwe 6-persoonsbungalows biedt zowel lief!, als Landal hun doelgroep een nieuwe, unieke manier van vakantie vieren aan.

John van den Herik, directeur van lief! spreekt vol lof over de samenwerking met Landal GreenParks: ‘lief! en Landal passen goed bij elkaar. Het is een bijzondere ervaring voor gezinnen om lief! lifestyle in de natuur ten volle te ervaren’. Commercieel directeur Landal, Bas Hoogland, is al net zo enthousiast: ‘Landal biedt al een grote verscheidenheid aan accommodaties en we blijven onze gasten verrassen. Wanneer er animo voor is, zullen we het aantal lief! bungalows uitbreiden en ook op andere locaties aanbieden’.

De 6-persoons lief! woning is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (5 in geval van een baby erbij) kinderen. De woning beschikt over een ouderslaapkamer, een meisjeskamer met twee eenpersoonsbedden en een jongenskamer met een hoogslaper. In de speelkamer staat onder andere een opvouwbaar kinderbedje. Het interieur is ingericht met de kenmerkende lief! dessins. De huurprijs is gelijk aan die van een kinderbungalow. Reserveren is vanaf vandaag mogelijk en de eerste gasten worden ontvangen op 25 oktober.

Over lief! lifestyle
lief! lifestyle is bekend geworden door de vrolijke babykleding en heeft zich ontwikkelt tot een breed lifestyle merk voor zowel kids, als volwassen. Het assortiment uitgebreid met diverse accessoires en kleurrijke producten voor elk plekje in en rondom het huis. Of je nu op zoek bent naar bedtextiel voor in de slaapkamer, accessoires voor in de woonkamer of een unieke fiets: lief! heeft het allemaal. Momenteel heeft het merk tien eigen lief! winkels, diverse shop-in-shops en een webshop.

Voor reserveringen: www.landal.nl/lief.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.