logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuw: Licor 43 Chocolate

Het altijd vernieuwende Licor 43 brengt dit najaar een nieuwe likeur op de markt: Licor 43 Chocolate. De eerste innovatie in een serie van nieuwe flavour Limited Editions. Hierin is de unieke smaak van Licor 43 Original gecombineerd met kwalitatieve chocolade van 100% duurzaam geproduceerde cacao. Licor 43 Chocolate is nu verkrijgbaar bij alle slijterijen in Nederland.

Chocoladecocktail

Licor 43 Chocolate is een fluweelzachte, romige en lichtzoete likeur met de unieke smaak van Licor 43, gecombineerd met chocolade van hoge kwaliteit en 100 procent duurzaam geproduceerde cacao. Deze likeur is geïnspireerd door de historie van chocolade. Na de ontdekking van cacaobonen in de 16e eeuw in Mexico, werden ze via Spanje voor het eerst naar Europa gebracht. Sindsdien begon de populariteit van chocolade te stijgen. Zo werden in de jaren tachtig en negentig in Spanje ook cocktails van Licor 43 en chocolade een populaire combinatie. Met de nieuwe Limited Edition likeur Chocolate brengt Licor 43 de nostalgische smaak van de chocoladecocktail terug naar een likeur in één fles. Zo is het tegelijkertijd een vernieuwing en een terugblik naar de (gedeelde) geschiedenis van Licor 43 en chocolade.

Nieuwe collectie Limited Edition-smaken

Ries Bokken, Senior Brand Manager Maxxium: ‘Het is voor ons belangrijk om altijd te blijven innoveren, juist als grootste likeurmerk in Nederland. Voor het eerste product in een nieuwe collectie van Limited Edition-smaken grijpen we graag terug op onze geschiedenis: de originele Licor 43 chocoladecocktails uit Spanje. De romige chocoladesmaak combineert op bijzondere wijze met de vanille- en karamelelementen van Licor 43 Original. Perfect om tijdens een koude winteravond met vrienden van te genieten!

Meer informatie over Licor 43 Chocolade

  • Licor 43 Chocolate wordt op kamertemperatuur of on the rocks geserveerd.
  • De likeur is verkrijgbaar in flessen van 700ml en bevat 16 procent alcohol.
  • Licor 43 Chocolate is nu verkrijgbaar in Nederland en onder meer te vinden bij Gall&Gall, JUMBO, Plus en onafhankelijke slijterijen.
  • De adviesprijs is € 21,99 per fles.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Mevr. W.J. Krings avatar
    Mevr. W.J. Krings

    Zo heerlijk! Mijn dochter gebruikt het ook om een heerlijke aardbei tirsamisu met lange vingers te maken! Je weet niet wat je proef, zo lekker.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.