Lichtgewicht schoenen van KEEN


Keen schoenKEEN loopt voorop in Spring/Summer 2013 met de KEEN.CNX, een echte schoen voor “any place without a ceiling.”. Net zoals KEEN 10 jaar geleden de Newport als eerste hybrid sandaal lanceerde, geeft deze nieuwe collectie van KEEN een frisse wending aan lichtgewicht beschermende schoenen met behoud van de klassieke pasvorm van KEEN. Ontworpen om aan te voelen als een natuurlijke verlenging van de voet weegt elk van de 20 KEEN.CNX modellen minder dan 285 gram, klaar om erop uit te trekken.

1008694_3Q kopieDe KEEN.CNX modellen zijn verkrijgbaar in de categorieën waterfront, multi-sport en casual, voor mannen, vrouwen en kinderen. Om perfecte pasvorm met de klassieke KEEN bescherming te bereiken zijn er in de CNX lijn zijn veel slimme technieken gebruikt zoals:
• Dunnere middenzool: een tussenzool van PU met een kleine afloop van 4mm van de hiel naar de voorvoet, waardoor je beter contact maakt met de ondergrond en je natuurlijk beweegt zonder steun of comfort te verliezen.
• De bewezen succesvolle KEEN pasvorm met ondersteuning voor de middenvoetsbeentjes en de voetboog, een stabiele hielconstructie en een anatomisch voetbed geeft de gebruiker de juiste bescherming.
• Het vereenvoudigde bovenwerk bevat minder materiaal waardoor een goede pasvorm en een lichtgewicht schoen ontstaat.

KEEN.CNX biedt de essentiële KEEN pasvorm met bescherming, maar dan lichtgewicht om van elke stap een natuurlijke beweging te maken. “Met trots presenteren we de lichtgewicht KEEN.CNX collectie, die ook de KEEN belofte van goede pasvorm in combinatie met bescherming waarmaakt”, aldus Ron Hill, vice president merchandising van KEEN. “Een dunnere middenzool, de bewezen succesvolle KEEN pasvorm en het vereenvoudigde bovenwerk zijn de speciale KEEN.CNX technologieën die de collectie klaarmaken om elk terrein opnieuw te ontdekken; de stad, de trails of in het water.”

1008773_3Q kopieWaterfront KEEN.CNX

Voor avonturen in en rondom het water introduceert KEEN de lichtgewicht Clearwater CNX-modellen voor mannen (238 gram) en vrouwen (214 gram). Deze hybrid sandaal is deel van de innovatieve KEEN.CNX collectie en ontworpen om te voelen als een natuurlijke verlenging van de voet.
De lichtgewicht Clearwater CNX is gecreëerd met een vereenvoudigd bovenwerk dat van wasbaar polyester is, een lichtgewicht tussenzool van PU met een afloop van slechts 4mm van de hiel naar de voorvoet en ondersteuning voor de middenvoetsbeentjes plus de voetboog in het voetbed, die zorgen voor de bekende pasvorm en het comfort van KEEN. De rubberen buitenzool heeft multidirectionele flexgrooves voor een betere tractie en razor siping voor optimale grip op natte, gladde ondergronden. Met zijn ynamische elastische vetersysteem maakt de Clearwater CNX de ideale sandaal die gemakkelijk aan en uit is te trekken, perfect voor avonturen langs de rivier of kust.

Voor meer informatie: www.keenfootwear.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.