logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadgetnieuws: LG TONE Free T90S oordopjes met Dolby Atmos

LG Electronics (LG) presenteert met trots het TONE Free T90S-model voor draadloze oordopjes, een opwindende innovatie die ontworpen is om een ongeëvenaarde geluidservaring te bieden. Deze nieuwe T90S-oordopjes zijn ontwikkeld met puur grafeen, waardoor ze niet alleen uitzonderlijk comfortabel zijn, maar ook een indrukwekkende geluidskwaliteit leveren, waardoor elke luistersessie een waar genot wordt.

Geavanceerde audiotechnologie

De T90S-oordopjes bieden een verbeterde audio-ervaring dankzij het gebruik van puur grafeen voor de drivers. In tegenstelling tot conventionele oordopjes, die gecoat grafeen gebruiken, minimaliseert puur grafeen trillingen en zorgt het voor een gebalanceerd geluid met krachtige bas en heldere hoge tonen. Dit lichte en duurzame materiaal staat bekend om zijn uitstekende prestaties, wat resulteert in een nauwkeurige geluidsweergave die elke nuance van je favoriete nummers tot leven brengt.

Immersieve luisterervaring

De T90S-oordopjes maken deel uit van LG’s TONE Free-serie en bieden een meeslepende ‘surround sound’-ervaring. Ze zijn de allereerste Dolby Atmos-oordopjes die Dolby Head Tracking™ ondersteunen voor alle content en apparaten. Deze geavanceerde technologie past de audio aan op basis van hoofdbewegingen, waardoor je het gevoel hebt midden in de actie te zitten, of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt.

Samenwerking met Meridian Audio

In samenwerking met Meridian Audio bieden de T90S-oordopjes een superieur geluid. Dankzij Meridian Headphone Spatial Processing (HSP) geniet je van een helder middenbeeld, alsof je naar een hoogwaardig stereosysteem luistert. De Perfect Balance-technologie van Meridian zorgt ervoor dat de geluidsbalans consistent blijft, ongeacht het volume, voor een optimale luisterervaring.

Hygiënische oplossingen

Naast een uitzonderlijke geluidskwaliteit zorgen de T90S-oordopjes ook voor een goede hygiëne. De bijgeleverde UVnano oplaadhoes gebruikt ultraviolet licht om bacteriën op de oorgels van de oordopjes effectief te elimineren. Bovendien zijn de oorgels gemaakt van hypoallergeen materiaal van medische kwaliteit, dat stof absorbeert en huidirritaties vermindert.

Verbeterde connectiviteit

De T90S-oordopjes bieden niet alleen een indrukwekkende geluidskwaliteit, maar ook verbeterde connectiviteitsmogelijkheden. Met de Plug & Wireless-functie kan de oplader van de T90S worden gebruikt als zender, waardoor een naadloze Bluetooth-verbinding mogelijk is met niet-Bluetooth apparaten. Bovendien ondersteunen de oordopjes verschillende Bluetooth codecs, waaronder AAC, SBC en aptX Adaptive, voor een optimale verbinding met zowel Apple- als Android-apparaten.

Beschikbaarheid

Ben je klaar om je luisterervaring naar een hoger niveau te tillen? De T90S-oordopjes zijn vanaf juni verkrijgbaar via LG’s eigen webstore.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.