logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

LG komt met InstaView koelkast met een beeldscherm

Vanaf 5 januari gaat de consumenten elektronicabeurs weer van start: de CES. Nu al kondigen merken hun innovaties aan. Zo maakt LG Electronics bekend dat op de beursvloer hun nieuwe LG InstaView French-Door koelkast te zien zal zijn. Met deze koelkast heb je niet alleen een stijlvol apparaat in je keuken staan, maar geniet je ook van een betere versheid van je voedsel.

Moderne koel-vriescombinatie

De Instaview koelkast past bij een verbeterd culinair leven: het nieuwe tegendieptemodel biedt een grote capaciteit en een eenvoudig maar elegant ontwerp met een spiegelend InstaView-paneel en onopvallende handvatten. Het biedt ook vier verschillende soorten koelmethoden, waardoor houdt voedsel langer vers blijft.

Kleiner formaat

De nieuwe grote koelkast biedt een royale capaciteit, ondanks een dieptevermindering van negen procent in vergelijking met een conventioneel French-Door-model. Om de interne opslagruimte te vergroten, heeft LG verschillende kerncomponenten van de koelkast opnieuw ontworpen: het kanaal voor koude lucht en de verdamper zijn dunner gemaakt en de dikte is verminderd door verbeterde isolatie toe te passen. Hoewel het uitgestrekte interieur 25 procent meer ruimte biedt voor het bewaren van eten en drinken dan LG’s vorige inbouwmodellen, kan de nieuwe French-Door nog steeds helpen om ruimte in de keuken te besparen dankzij zijn kleinere voetafdruk.

Wat is Instaview?

De platte deuren zijn uitgevoerd met LG’s unieke spiegel-InstaView-panelen. Het gespiegelde glas van het naadloze InstaView-paneel, omrand met strak roestvrij staal, bedekt bijna de hele rechterdeur van de koelkast. Door twee keer op het paneel te kloppen, kun je naar binnen kijken zonder de deur te openen – een tijdbesparend gemak dat voorkomt dat er koude lucht ontsnapt en energie wordt verspild. De subtiele, minimalistische schoonheid en strakke, moderne lijnen van LG’s nieuwste InstaView worden verder versterkt door de discrete handgrepen die zijn aangebracht op de ‘platte’ deuren van de koelkast.

Vier soorten ijs uit je koelkast

Bovendien kan de nieuwe French-Door-koelkast vier verschillende soorten ijs maken: ijsblokjes, gemalen ijs, LG’s exclusieve, langzaam smeltende ronde Craft Ice en het nieuwe mini-ijsblokjes. LG’s mini-ijsblokjes helpt drankjes verfrissend koel te houden en is een geweldige aanvulling op sappen, frisdrank of cocktails. Met vier diepvrieskeuzes tot hun beschikking, kunnen gebruikers de soort ijs kiezen die het beste past bij hun behoefte, hun drankje of de gelegenheid.

Nieuwe koeltechnieken

De nieuwe koelkast, die is uitgerust met de allernieuwste technologieën van LG, houdt de versheid van ingrediënten langer vast en helpt de hygiëne van de ingebouwde waterdispenser te behouden. De exclusieve LinearCooling-technologie van het bedrijf vermindert temperatuurschommelingen, waardoor de koelkast voedsel maximaal zeven dagen vers kan bewaren. 3 Ondertussen werkt DoorCooling+ sneller dan een conventioneel koelsysteem om voedsel verser te houden – en dranken kouder – op elk schap. Bovendien zorgt de UVnano-technologie van LG ervoor dat de waterdispenser van de koelkast schoon blijft, waardoor de aanwezigheid van bacteriën op het mondstuk van de dispenser met 99,99 procent wordt verminderd. 5

“LG’s nieuwe InstaView French-Door koelkast is een uitstekende, stijlvolle aanvulling op elke moderne keuken en biedt consumenten het ultieme in gemak, design en voedselversheid”, zegt Lyu Jae-cheol, president van LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “We zullen uitstekende klantwaarde en ervaringen blijven leveren met innovatieve thuisoplossingen die gebruikmaken van een elegant, functioneel ontwerp en onze geavanceerde technologieën.”

LG zal zijn nieuwste huishoudelijke apparaten, waaronder de nieuwe InstaView French-Door-koelkast, presenteren op zijn beursstand (#15501, Las Vegas Convention Center) op CES 2023 in Las Vegas van 5 tot 8 januari.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.