logo-liggend-wit-donkerblauw

Wat zijn de leukste telefoons op dit moment?


Als je een smartphone aan wilt schaffen, dan heb je nogal wat te kiezen. Om die reden help[en we je een handje en proberen we antwoord te geven op de vraag wat zijn de leukste telefoons op dit moment. Om die reden stellen we specifiek twee leuke telefoons aan je voor; de Oppo Find X3 Lite en de Apple iPhone 12 Mini.

iphone 12

Een zeer krachtige telefoon in een zeer stijlvol jasje

Natuurlijk blijft het kiezen van een smartphone een kwestie van smaak. Toch kunnen we niet om de Oppo Find X3 Lite heen. Deze smartphone geldt als een zeer krachtige telefoon en een bijzonder stijlvol jasje. Het toestel heeft 8 GB werkgeheugen en een indrukwekkende verversingssnelheid van 90 Hz. De smartphone staat dus nooit een seconde stil. De smartphone van Oppo heeft een camera van 64 bij 8 bij 2 bij 2 megapixel en het scherm is 16,3 centimeter ofwel 6,43 inch.  Het toestel heeft een geheugen van 128 GB. Ook de batterijcapaciteit liegt er niet om met 4300 mAh en de smartphone is eveneens geschikt voor snelladen. Het toestel is gemaakt van glas en plastic en eveneens geschikt voor 5G. Er is sprake van een licht toestel met 172 gram en IP52 waterbestendig. 

Beeldscherm is iets kleiner ten opzicht van de smartphone van Oppo

Prima idee dus om te kiezen voor deze smartphone van Oppo. Je kunt echter ook kiezen voor de Apple iPhone 12 Mini. Kies je voor deze smartphone, dan krijg je te maken met een telefoon van 64 GB en krijg je te maken met een camera van 12 bij 12 megapixel camera. Het beeldscherm is iets kleiner in vergelijking met de Oppo met 134,7 centimeter. Het smartphone is overigens geschikt voor eSim. De Apple iPhone 12 mini staat nadrukkelijk voor compacte kwaliteit.

Kies je voor de retro look, dan heb je echt iets bijzonders in handen

Kies je voor de Apple iPhone 12 Mini  dan krijg je een smartphone die ene processor heeft die hetzelfde is als alle andere iPhones in de 12-familie. Wil je echt iets bijzonders, dan kun je wat betreft deze smartphone ook kiezen voor de retro look, die sterke gelijkenissen vertoont met de iPhone 4 en de iPhone 5. Kies je voor deze variant dan kies je voor de combinatie van oud en nieuw en heb je dus echt iets bijzonders in handen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.