logo-liggend-wit-donkerblauw

Leuke uitjes in België en Nederland


Heb je de kortingsmunten gespaard van Lidl voor een dagje uit? Of wil je korting op daguitstapjes sparen? Kijk dan eens in de Lidl be Folder. Je kunt sparen voor korting op heel veel uitstapjes in Nederland, België en Duitsland zoals:

 • Moviepark Germany
 • Walibi Holland
 • Holliday Park
 • Madurodam
 • Zoo Planckendael
 • Ouwehands Dierenpark
 • Zoo Antwerpen
 • Plosaqua de Pannen
 • Bellewaerde Aquapark
 • Spa Forrest
 • Jumpsquare Kortrijk
 • Plopsa Indoor Hasselt

Dit is nog maar een kleine greep uit de dag uitstapjes waarvoor je kunt sparen. Als je nog geen munten hebt gespaard, meldt je dan aan als Lidl Plus gebruiker via de App Store of Google Play. Als je jezelf registreert ontvang je een kaartnummer. Ga dan naar Lidlfuntrips.be en geef hier je kaartnummer in. Je ontvangt dan direct 5 spaarmunten die je kunt gebruiken om een uitstapje mee te boeken op www.lidlfuntrips.be.

pretpark nederland belgie

Een van de nieuwste uitjes van Nederland

Sinds 24 juni 2021 heeft Nederland een eigen LEGOLAND. LEGOLAND Discovery Centre is gelegen aan de Boulevard van Scheveningen direct naast SEA LIVE en is een overdekte binnen attractie. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar kunnen hier met lego spelen. Ouderen boven de 18 zijn ook welkom, maar mogen alleen naar binnen als ze een kind meenemen. Er is genoeg te doen in LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen. Je kunt met je vriendjes of familie bouwen en spelen. Ga eens kijken in Miniland waar Den Haag is nagemaakt met Lego. Er is een LEGO 4D-bioscoop waar het 4D-effect wordt nagemaakt met windstoten, regen, bliksem en soms zelfs met sneeuw. Verder kun je nog naar de LEGO NINJAGO Trainingszone, LEGO FRIENDS, een Piratenschip, de bouw en testruimte en de LEGO winkel. Je kunt je hier echt de hele dag vermaken.

Een van de van de best bezochte kinderuitstapjes in België

In België is een van de meest geliefde uitjes het Boudewijn Seapark. Hier vind je allerlei bijzondere dieren, een dolfijnenshow, zeehonden, én leuke attracties zoals een openlucht waterpark en een indoor speeltuin dat ideaal is bij regenweer. Het Boudewijn Seapark is gelegen vlak over de Nederlandse grens aan de Belgische kunst in Sint-Michiels. Zoals gezegd worden er spetterende shows gegeven in het Dolfinarium. Maar je kunt ook een ritje maken in de achtbaar de Orca Ride of stap op het piratenschip Sancta Maria. Het overdekte Bobo’s speelparadijs met 15 attracties is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Je vindt hier onder andere een luchtkasteel, botsautootjes en een klimvulkaan.

Maatregelen tijdens corona

Voor alle uitjes die je gaat plannen is het belangrijk om vooraf na te kijken welke maatregelen er worden getroffen om corona tegen te gaan. Je zult vooraf een datum moeten plannen en het kan zijn dat er een tijdslot geldt. Kijk daarom eerst op de website van het park waar je naartoe wilt!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.