logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Leuke spellen om de vakantie mee door te komen

Nu Nederland weer in lockdown is en ouders en kinderen aan huis gebonden zijn, biedt Just Entertainment uitkomst met de leukste bordspellen. Bereid je voor op een ondergronds avontuur met De Gorgels of maak plezier en train je brein met het avontuurlijke bordspel Kidsweek Taalhelden. Zit op het puntje van je stoel met Jurassic World, daag jezelf en je medespelers uit met Candy Crush Duel en Het Jachtseizoen of maak plezier met het hele gezin tijdens een spelletje Slimste Mens ter Wereld Junior. De prachtig in detail vormgegeven spellen van Just Entertainment bieden plezier voor kids van alle leeftijden.

DE GORGELS – Het ondergrondse avontuur

NAAR DE BOEKEN VAN JOCHEM MYJER

Een van de gorgelgabbertjes is ernstig ziek geworden en een grootbekbrutelaar is hiervan op de hoogte. De Brutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden niet zomaar gebeuren. Kruip in de huid van je favoriete Gorgel zoals de Grijze Gorgel, Gug of Bobba en baan je een weg door de donkere grond om je gabbertje te beschermen. Maar let op! De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Ben jij klaar voor dit ondergrondse avontuur?

Adviesprijs: €14,99

Ga direct naar De Gorgels – het ondergrondse avontuur op BOL.com.

KIDSWEEK TAALHELDEN

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud is een avontuurlijk bordspel waarbij kinderen van het basisonderwijs op speelse wijze begrijpend leren lezen. Het spelwoud zit vol met gevaarlijke wezens die zich voeden met taal en alleen de taalhelden kunnen ze verslaan. Kies je favoriete taalheld, creëer je eigen spelwoud en werk samen om met jullie taalkennis de monsters te verslaan!

Adviesprijs: €19,99

Ga direct naar Kidsweek Taalhelden op BOL.com.

DE SLIMSTE MENS TER WERELD JUNIOR!

De Junior editie van De Slimste Mens ter Wereld bevat 5 rondes met vragen, speciaal voor de jonge spelers van 8 jaar en ouder. Speel je tegenspeler naar 0 seconden en kroon jezelf tot de jongste ‘Slimste Mens ter Wereld’!

Het spel is uitstekend te spelen voor de hele familie en kan ook gespeeld worden in combinatie met het basisspel.

Adviesprijs: €29,99

Ga direct naar Slimste mens van Nederland junior op BOL.com.

CANDY CRUSH DUEL – Pocket Edition

Zoet plezier, thuis of onderweg!

Plaats kleurrijke snoepjes op het speelbord zodat de juiste combinaties ontstaan. Wees je medespelers te slim af met creatieve oplossingen en scoor de meeste punten. Maar kijk uit! Jij en je tegenstanders gebruiken dezelfde snoepjes, dus reageer snel een slim. Lees onze recensie over het Candy Crush bordspel.

Weet jij genoeg punten te behalen en word jij de meest magische overwinnaar in Candy Kingdom?

Adviesprijs: €14,99

Ga direct naar CANDY CRUSH DUEL – Pocket Edition op BOL.com.

HET JACHTSEIZOEN

GEBASEERD OP HET POPULAIRE PROGRAMMA VAN STUK TV

Verzamel een krachtig team van vrienden om aan de ultieme jacht te beginnen! Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Verdeel de taken en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten opgaat. Navigeer door de straten en wees de voortvluchtige te slim af. Iedere 10 minuten krijg je de locatie van de voortvluchtige door, maar let op, na 4 uur ontkomt hij en hebben jij en je vrienden verloren!

Adviesprijs: €24,99

Ga direct naar Het Jachtseizoen op BOL.com.

JURASSIC WORLD – The Boardgame

De dinosaurussen van de legendarische Jurassic filmreeks zijn nog altijd populair. Samen met je vrienden krijg je nu de kans om zelf het bekende en grootste dinosaurus-pretpark ter wereld te bouwen! Lees hier onze recensie over Jurassic World – The Boardgame.

Spreek af wie botten gaat opgraven, wie het DNA aanpast van de dinosaurussen, wie de gebouwen gaat bouwen of het park financiert. Wees wel op je hoede, want het beheren van een dinosaurussen pretpark is niet zonder (ontsnapping)gevaar!

Adviesprijs: €34,99

Ga direct naar Jurassic World – The Boardgame op BOL.com.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.