logo-liggend-wit-donkerblauw

Leuke cadeau-ideeën met sloten, sleutels en hangsloten

Als u niet kunt bedenken wat u een leuk persoon al dan niet voor een gelegenheid moet geven, hebben wij ideeën voor onverwachte cadeaus vol symboliek en romantiek. We hebben voor u de populairste ideeën verzameld met sloten, sleutels, hangsloten en wat al niet meer! Maar zorg voor een slotenmaker voor het geval dat. Hier gaan we!

Sleutel en kaart

Sleutels kun je kopen op een rommelmarkt, en de kaart kun je zelf maken, van foto’s van mooie deuren en sleutelgaten. Een sleutel en een deur als symbool voor je nieuwe leven, je eigen ontdekkingen en prestaties, het begin van je weg. Een symbolisch cadeau ter ere van het afstuderen is bijvoorbeeld een ansichtkaart met een universiteits deur, waarvan je de sleutel kunt ophalen. Bovendien is op deze kaart de universiteit deur zowel van buiten als van binnen te zien. Als u wilt, kunt u de kaart ondertekenen en meteen versturen.

Sieraden in de vorm van sloten en sleutels

Het idee voor het ontwerp van slot en sleutel ketting sieraden werd geboren uit een traditie die geliefden hebben: ze hangen sloten aan brugleuningen en gooien de sleutel in het water om hun liefde voor altijd te bewaren. De Padlock & Key hanger stelt het slot opnieuw voor als symbool van een onbreekbare en sterke band.

Gegraveerd hangslot als speciale liefdesslot

liefdesslotjes bestaan al geruime tijd. Het gewicht van alle liefdesslotjes op de Amsterdamse bruggen neemt met de dag toe. Iedereen is bekend met gegraveerde dingen zoals pennen, Zippo’s en sleutelhangers, om een paar van de vele graveerbare artikelen te noemen. Met een gravure worden gegraveerde dingen uniek en persoonlijk. Als u niet zeker weet wat dit allemaal inhoudt, is hier een kleine gids:

  • Koop een hangslot.
  • Laat het graveren met de naam van je vriendin, jouw naam en de datum.
  • Nadat je het hangslot aan je partner hebt gegeven, leg je het op een brug in je stad.
  • Gooi vervolgens de sleutels in de rivier.
  • Het liefdesslot symboliseert jullie eeuwige liefde.

Denk aan de komende jaren. U en uw echtgenoot zijn misschien ouders geworden, waardoor uw liefde verandert in een gezin. Zou het niet leuk zijn om uw liefdesslot op deze manier te ‘verbeteren’? Koop gewoon een liefdesslotje (hangsloten zijn nu verkrijgbaar in lichtroze en lichtblauw voor meisjes en jongens), laat het graveren en bevestig het aan je bestaande liefdesslot. Maar wees voorbereid voor het geval je contacten nodig hebt van een slotenmaker in Amsterdam.

Kluisboek

Het safe-boek is niet alleen een originele bewaarplaats voor diverse kleine dingen, maar ook een geschenk van VIP-niveau. In tegenstelling tot gewone boeken is het safe-book volledig van metaal. Bovendien is er een imitatie van echte pagina’s! En de klassieke vormgeving zegt veel over de onberispelijke smaak van de gever, die zo’n cadeau geeft aan een geliefde, familielid, collega of baas. Op de boekenplank verschilt de boekenkist niet van echte boeken. Maar in feite is het een functionerende kluis, die sluit op de sleutel. Iedereen heeft immers veel spullen die je niet in het openbaar wilt tonen.

Telefoon Kluis

Vergiftigen mobiele telefoons je leven? Je bent in het weekend samengekomen met vrienden, hebt chips gekocht en bordspellen meegenomen, maar het probleem is dat ze allemaal naar hun telefoon staren en niets om zich heen kunnen zien. Stop ermee! Sluit ze op in de kluis! Een telefoon kluis zal elk feestje redden van een mislukking. Zodat niemand van het gezelschap wordt afgeleid door constante meldingen en het bladeren door de band, verstop je gewoon je gadgets in het apparaat en geniet van een gezellige avond.  De kluis is gemaakt van duurzaam plastic in witte kleur. Er passen 4-6 telefoons in. Voor het gemak heeft het product een gat voor draden om uw telefoons opgeladen te houden tijdens de vergrendeling. De opberger sluit veilig af met een persoonlijk codeslot. Helpt bij het organiseren van een ruimte vrij van mobiele telefoons, waarin alle tijd kan worden besteed aan volledige live communicatie.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.