logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Leuk nieuws: Superjuffie vliegt naar de bios

Diewertje Dir, bekend van onder meer Theater Oostpoolen Het Klokhuis, speelt Superjuffie in de gelijknamige verfilming van het populaire kinderboek Superjuffie! van schrijfster Janneke Schotveld. Harry Piekema is ook te zien in de film, als Meester Snor. Carly Wijs neemt de rol van dierentuindirecteur Edna voor haar rekening en Hassan Slaby speelt Hakim in de kinderfilm. De opnames zijn vorige week afgerond. Superjuffie! draait aankomend najaar in de Nederlandse bioscopen.  

Over Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand: als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om het dier te redden.

De regie is in handen van Martijn Smits (PopozZombibi), het scenario is geschreven door Tijs van Marle (Mees KeesDummie de Mummie). De film wordt geproduceerd door PVPictures (Mees KeesDummie de Mummie) in samenwerking met AVROTROS en is tot stand gekomen met een bijdrage van Suppletie en de Netherlands Film Production Incentive. Superjuffie!wordt gedistribueerd door Entertainment One.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.