logo-liggend-wit-donkerblauw

Een leuk cadeau voor kinderen? Geef iets speciaals

kidslabel slabbetje

Weet jij soms niet meer wat je voor jouw kind kunt kopen? Of voor je neefje of nichtje? Het is ook lastig. Sommige kinderen hebben zoveel speelgoed en zijn zo snel uitgekeken op nieuwe toevoegingen. Het klinkt saai, maar soms is het veel fijner om ook echt iets praktisch te geven. Maar ja… voor kinderen is dat natuurlijk minder spannend. Maar wat als dat praktische cadeau ook nog eens heel persoonlijk is? Dat kan namelijk. Met een rompertje of badjas met een naam of een andere opdruk maak je zo’n praktisch cadeau ineens uniek en persoonlijk.

Nooit meer zoeken

Producten met een naam hebben nog een ander groot voordeel. Als er iets is dat kinderen boeit, is om hun eigen naam ergens te zien. Het is één van de eerste geschreven woorden die ze meteen herkennen! In overvolle kinderdagverblijven of kleuterscholen is het dan ook heel praktisch om producten te voorzien van een naamlabel of etiket. Het liefst aan de buitenkant, zodat kinderen die zelf makkelijk kunnen zien en herkennen. Je kunt daarbij ook kiezen voor een plaatje natuurlijk, of de combinatie van die twee. Maar met alle tassen op een rij heeft jouw kind zijn of haar rugzak met naam er in een mum van tijd tussenuit gevist!

kidslabel tas

Vrolijke modellen

Bij Kidslabel kun je terecht voor verschillende modellen en ontwerpen kinderrugzakken. Je kunt daarbij kiezen voor een neutraal ontwerp, maar leuker is ook om de rugzak kind te laten zijn. Nou ja – in ieder geval om kinderen kind te laten zijn, en niet meteen te overstelpen met imposante opdrukken van superhelden of Star Wars. Eerst de films kijken, dan fan worden! En daar zullen ze nog even op moeten wachten. Laat ze lekker spelen en ontdekken, in een veilige omgeving met warme elementen. Een rugzak met giraffes, sterren of waterdruppels is ook stoer, maar is een stuk minder hard en kil dan een opdruk met felle kleuren. Bovendien is het slim om een rugzak te kiezen die ook echt voor de leeftijd van je kind gemaakt is. Zo slingeren alle spullen niet heen en weer, en heb je niet het idee ‘rugzak, waar ga je met mijn kind heen?’.

Ideaal cadeau

Voorwerpen met een naam erop zijn altijd een schot in de roos. Voor de ontvanger is het een speciaal cadeau, omdat je niet zomaar iets uit het rek hebt getrokken, maar aandacht hebt geschonken aan je keuze: het lettertype, de afbeelding, de moeite om een geschikt model uit te kiezen. Iets krijgen met je naam erop maakt je speciaal! Voor ouders is het soms ook heel praktisch om een tas of koffertje te hebben met een naam erop. Zo pik je de spullen van kinderen zo uit de andere spullen, wanneer je ze komt ophalen – en kunnen zij alles netjes bij elkaar wegstoppen en meenemen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.