Let there be light… met de draadloze lampen van Gacoli


Gacoli No. 3 Park_2900 (Medium)Gacoli is een draadloze buitenlamp. De lampen zet je dus écht overal neer; op het terras, in de tuin, op het strand, maar ook op een boot. Er is geen installatiewerk of bekabeling nodig. De zithoek verplaatsen? Geen probleem; de lampen verplaats je heel eenvoudig mee.

Powered by sun
Hoe komen de lampen dan aan stroom? De buitenlampen van Gacoli hebben een Energy Management Unit (EMU) die verzonken ligt in de lampenkap. De EMU heeft zonnepanelen die ervoor zorgen dat energie uit zonlicht wordt opgenomen en omgezet in LED-verlichting. Er is dus geen elektriciteit voor nodig. Gacoli is volledig powered by sun!

Comfort in de tuin
Door deze speciale Energy Management Unit (EMU) en de LED-verlichting geven de buitenlampen meer licht dan andere lampen op zonne-energie. Zo zorg je voor een sfeervol licht in je tuin of op je terras. Je krijgt er zelfs een afstandsbediening bij, waarmee je het licht kunt dimmen. De lamp heeft 24 LED-lampjes die in drie standen kunnen worden ingeschakeld. De lamp gaat aan zodra het donker wordt, na 6 uur gaat deze ook automatisch weer uit. Maar dat kun je ook doen met de bijgeleverde afstandsbediening. Omdat de EMU gemakkelijk verwijderd kan worden uit de lamp kun je hem ook in twee uur opladen met de meegeleverde lader bij een stopcontact in huis.

Dutch Design
Gacoli is real Dutch Design. De elegante buitenlampen zijn in Nederland ontworpen. De kunststof lampenkap en het robuuste RVS, maken van Gacoli echte eyecatchers voor de tuin of terras, ook als het niet donker is. Ontwerper en bedenker is Hems Achterhuis. Buiten mistte Hems de gezelligheid van binnen en wilde daar verandering in brengen. Hems Achterhuis: “Ik zocht makkelijk verplaatsbare sfeerverlichting voor buiten, liefst snoerloos en duurzaam en natuurlijk mooi, maar…..het was er simpelweg nog niet.”

De Vijf van Gacoli
De buitenlampen van Gacoli zijn in vijf uitvoeringen verkrijgbaar die elk met een eigen nummer (No.
1 – 5) worden aangeduid. Elke Gacoli bestaat uit een hoogwaardig kunststof lampenkap waarin de
Energy Management Unit naadloos past, de staande lampen hebben een RVS staander. Uiteraard zijn
de lampen weer- en windbestendig. De kap is kleurvast en geeft veel licht door.

Gacoli is een gepatenteerde buitenlamp, met innovatieve technieken en modern design voor een betaalbare prijs (vanaf € 169).

Voor meer informatie www.gacoli.com. De lampen van Gacoli zijn verkrijgbaar vanaf eind mei 2012.

[Planten_Shop]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.