logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

‘Let the force be with you’ met de nieuwe Star Wars pleisters van Hansaplast


Hansaplast Star Wars Darth VaderBen jij bekend met ‘the power of the dark side’? Grote kans dat je daar niet ongeschonden uit bent gekomen. Gelukkig introduceert Hansaplast, de nummer één in wondverzorging, pleisters met unieke Star Wars designs. Daarmee is ‘the force always with you’! De galactische helden zoals Darth Vader, R2D2 en Yoda maken de pleisters tot ware collectorsitems. Naast de coole afbeeldingen zijn de pleisters ideaal voor het verplegen van kleine ongelukjes, waardoor je je bezigheden direct kunt vervolgen. Bovendien neemt door het plakken van een pleister de kans op infecties van de wond af. Op die manier geeft Hansaplast gehoor aan prinses Leia’s wens in Star Wars: Episode IV – A new Hope, ‘Someone has to save our skins!’

Nostalgie op de wond

Hansaplast Star Wars R2D2Wie is er nu niet opgegroeid met Star Wars? Maar liefst 90% van de jongens tussen de 5 en 12 jaar oud heeft wel eens een Star Wars film gezien. In de leeftijd van 35 tot 54 jaar oud is dat zelfs 95%. Vorig jaar werden diehard-fans na een decennium eindelijk herenigd met hun Star Wars-helden die schitterden in de film ‘The Force Awakens’. Het nieuwe avontuur heeft het Star Wars-vuur flink aangewakkerd en er wordt reikhalzend uitgekeken naar het vervolg dat per 14 december 2016 in de bioscoop verschijnt. Star Wars blijft pure nostalgie. En deze nostalgie plak je met Hansaplast nu dus ook op kleine wondjes.

Geraakt door een lightsaber?

Hansaplast Star Wars StormtrooperPleisters beschermen wondjes tegen vuil, bacteriën en voorkomen dat je kleding langs een wondje schuurt. Hierdoor kun je na het plakken van een pleister je bezigheden ongestoord vervolgen. Maar daarnaast hebben pleisters nog een andere belangrijke functie: het versnelt de wondgenezing namelijk tot maar liefst 50 procent. Hansaplast pleisters creëren het ideale milieu voor de beste genezing van een wond, waardoor de kans op huidirritaties, infecties en littekenvorming vermindert. Dus ben je geraakt door een lightsaber? Hansaplast helpt de wondjes helen.

De Hansaplast Star Wars pleisters zijn huidvriendelijk en makkelijk te verwijderen. De kleuren van de afbeeldingen op de nieuwe pleisters zijn bovendien veilig voor de huid.

Verkrijgbaarheid

De Hansaplast pleisters met Star Wars-figuren zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Darth Vader, R2D2 en een Stormtrooper sieren elk de voorzijde van één van de  verpakkingen. De inhoud van elke verpakking is identiek; 16 pleisters met afbeeldingen uit de Star Wars filmreeks. De Hansaplast pleisters zijn verkrijgbaar in apotheek en drogisterij voor de adviesprijs van: € 2,79

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.